Τέλος ο Σίλβα, ανακοινώθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ!

Τέλος ο Σίλβα, ανακοινώθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ!

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος ο Σίλβα, ανακοινώθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ!

bet365

Τέλος ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό, ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους, όπως διαβάσετε πρώτα από το Gazzetta.gr.

Ο Μάρκο Σίλβα παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο Βίκτορ Σάντσεθ από την άλλη ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Ο Ισπανός, που θήτευσε στους πρωταθλητές Ελλάδας ως βοηθός του Μίτσελ και στην συνέχεια τα πήγε εξαιρετικά στην Λα Κορούνια, είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, όπως διαβάσατε πρώτα στο Gazzetta.gr.

Η σημερινή προπόνηση ήταν κι η τελευταία για τον Πορτογάλο τεχνικό στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας. Όπως και χθες πάντως χαιρέτησε με χαμόγελο τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Λάνγκενφελντ παρότι προς το τέλος της προπόνησης έβγαζε έναν προβληματισμό στις συζητήσεις του με τους συνεργάτες του και κοιτούσε ψηλά στον ουρανό.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή».

Και η αμέσως επόμενη ανακοίνωση με την πρόσληψη του Βίκτορ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Βίκτορ Σάντσεθ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα