Η στέψη των πρωταθλητών! (pics)

Η στέψη των πρωταθλητών! (pics)

Η στέψη των πρωταθλητών! (pics)

bet365

Σε μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, οι παίκτες του ΟΦΗ παρέλαβαν το τρόπαιο και τα μετάλλια για την άνοδό τους στην Football League και όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου το καλοκαίρι πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα!

Την περασμένη Κυριακή στο ασφυκτικά γεμάτο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Φωστήρα, να κατακτήσει το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής και να πάρει το εισιτήριο για την Football League. Για τα όσα ακολούθησαν το τελευταίο σφύριγμα του Μήτσιου, σας έχουμε γράψει πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες, στιγμές που κανείς άνθρωπος της ομάδας δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Σήμερα σε μια σαφώς πιο σεμνή τελετή, οι πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής πορείας ειδικά του δευτέρου γύρου, παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και σήκωσαν την κούπα, σε μια γιορτή που ήταν αφιερωμένη στα μικρά παιδιά. Οι λιλιπούτειοι αστέρες του ΟΦΗ βρέθηκαν μαζικά στο Γεντί Κουλέ, αποθέωσαν τα ινδάλματά τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους ζήτησαν την επόμενη χρονιά να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Σηφάκης: «Ευχή όλων να μείνει ο Νιόπλιας»

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης μιλώντας στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ, δεν έκρυψε πως θέλει όσο τίποτα να μείνει στους Κρητικούς ο Νίκος Νιόπλιας. Αναλυτικά ανέφερε: «Όσο εύκολα φαινόταν τόσο δύσκολο αποδείχθηκε αλλά το θέμα είναι ότι ο ΟΦΗ έχει πάρει την πορεία του για την κατηγορία που ανήκει και όχι μόνο. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ξεκινάμε από αύριο συγκεκριμένες επαφές. Ευχή όλων είναι να μείνει ο Νιοπλιας. Η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Χρειαζόμαστε να έρθουν κοντά τα παιδιά και στις άμεσες προτεραιότητες μας ειναι η ίδρυση ακαδημιών του ΟΦΗ».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα