Κλείνει και υπογράφει ο Ντεβέσα

Κλείνει και υπογράφει ο Ντεβέσα

bet365

Ο Ντεβέσα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσει και τυπικά σε Πλατανιά. Προσπάθεια για Μανούσο και Μινγκάζοφ καθώς και για Δανό στόπερ. Προτάθηκε ο Κούρος.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός - όπως είχατε διαβάσει προ ημερών στο Gazzetta.gr - έχει κλείσει στους Χανιώτες καθώς υπήρχε κατ' αρχήν συμφωνία. Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή ο Πλατανιάς μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα κλείσει και επίσημα τον Ντιντάκ Ντεβέσα, καθώς θα πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Ο Μανούσος δεν έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο συνεχίζεται η προσπάθεια για να κλείσει. Το ίδιο ισχύει και για τον Μινγκάζοφ ενώ στον σύλλογο εξετάζεται και η περίπτωση ενός Δανού στόπερ, του οποίου το όνομα δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

Τέλος ο Κούρος είναι ένα όνομα που έχει προταθεί. Εξετάζεται αλλά μέχρι εκεί έως τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα