Καμία σύλληψη για την επίθεση στο πούλμαν της Γιουνάιτεντ (gTV)

Καμία σύλληψη για την επίθεση στο πούλμαν της Γιουνάιτεντ (gTV)

bet365

Αστυνομία, Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και Γουέστ Χαμ θα ερευνήσουν τα όσα συνέβησαν με την επίθεση στο πούλμαν της Γιουνάιτεντ, το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο, οι Αρχές γνωστοποίησαν ότι δεν σημειώθηκε κάποια σύλληψη, ενώ υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έβαλε με τον προγραμματισμό και την άφιξη του πούλμαν στο «Boleyn Ground», σε ώρα που έξω από το γήπεδο είχε ήδη συρρεύσει ο κόσμος, με τον Φαν Χάαλ να τονίζει πως θα μπορούσαν όλα να έχουν αποφευχθεί αν η αποστολή κατέφθανε αρκετή ώρα νωρίτερα...

Οπαδοί των «σφυριών» πέταξαν μπουκάλια κι αντικείμενα στο πούλμαν των «κόκκινων διαβόλων», δίχως να υπάρξει φυσικά ο παραμικρός τραυματισμός κάποιου μέλους της Γιουνάιτεντ, αν και το λεωφορείο υπέστη αρκετές υλικές ζημιές.

Οι Αρχές γνωστοποίησαν ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε εκείνη την ώρα, δίχως να διευκρινιστεί αν ήταν από αντικείμενο που εκτοξεύθηκε ή ενεπλάκη σε επεισόδια, όμως δεν σημειώθηκε ούτε μια σύλληψη.

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, ανακοίνωσε πως θα κάνει τα πάντα για να εντοπίσει τους υπαίτιους και να τους αποβάλει δια παντός από το γήπεδο, μετά τη μετακόμιση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα