Λέο Μάτος ο 1ος του νέου ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Λέο Μάτος ο 1ος του νέου ΠΑΟΚ

bet365

Μόνο το τυπικό μέρος απομένει για να ολοκληρωθεί η δεδομένη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Βραζιλιάνο Λέο Μάτος, που είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Δικεφάλου.

Ο Βραζιλιάνος 30χρονος ποδοσφαιριστής, έλυσε το συμβόλαιο του με την Ντνίπρο, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της ουκρανικής ομάδας κάτι που παραδέχθηκε και ο Μίρον Μάρκεβιτς, έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έκανε απευθείας όλες τις επαφές.

Η μεταγραφή του Μάτος αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το τέλος των πλέι οφ και μέχρι τότε θα έχουν προχωρήσει όλες οι τυπικές διαδικασίες (ιατρικές εξετάσεις, συμβόλαια, διάρκεια κλπ) με τον ερχομό του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη.

Προς το παρόν ο ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει την παρουσία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, αλλά δεν διαψεύδει τη δεδομένη συμφωνία μαζί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα