Βήμα τίτλου

Gazzetta team
Βήμα τίτλου

bet365

Η Λέστερ υποδέχεται τη Σουόνσι και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ η Άρσεναλ δοκιμάζεται στο Σάντερλαντ. Ντέρμπι μίσους στην Ιταλία ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γιουβέντους.

Μετά την ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ και χωρίς τον Τζέιμι Βάρντι, η Λέστερ θέλει να πλησιάσει στον τίτλο και θα το κάνει μόνο με νίκη επί της Σουόνσι. Οι αλεπούδες έχουν μόλις 1 ήττα στα 20 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, ενώ οι Ουαλοί δεν έχουν κερδίσει ούτε 1 φορά στα 11 τελευταία ταξίδια τους στο Λέστερ. Ο άσος είναι στο 1,65 στη Sportingbet.gr.

Από εκεί και πέρα στα 3 από τα 4 τελευταία ματς της Σουόνσι είχαμε N/G, σημείο που έχει έρθει και στα 5 από τα 6 της Λέστερ, αλλά και στα 3 τελευταία μεταξύ τους. Θα το βρείτε στο 1,70. Οι αλεπούδες, μάλιστα, έχουν κρατήσει το μηδέν σε αυτά τα ματς, με το under να πληρώνει 1,727, ενώ το να μην σκοράρει η Σουόνσι 2,05. Ο συνδυασμός του άσου με το under είναι στο 3,30, ενώ το μοναδικό χατ τρικ του Μαχρέζ στην Premier League είχε έρθει στο ματς του πρώτου γύρου. Το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή θα το βρείτε στο 2,55, ενώ το να σκοράρει 2+ γκολ στο 8,50.

Η Σάντερλαντ δίνει αγώνα επιβίωσης στην Premier League και υποδέχεται την Άρσεναλ, που θέλει να κατακτήσει την 3η θέση, για να αποφύγει τα προκριματικά του Champions League. Οι κανονιέρηδες τρέχουν αήττητο σερί 12 αγώνων με τις μαυρόγατες και το διπλό πληρώνει 1,65 στη Sportingbet.gr. Οι Λονδρέζοι, μάλιστα, έχουν δεχθεί μόλις 8 γκολ στα τελευταία 16 ματς με τη Σάντερλαντ. Θα βρείτε το N/G στο 2,00 και το να μην σκοράρουν οι γηπεδούχοι στο 2,45.

Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ έχει κερδίσει φέτος και τα δύο μεταξύ τους ματς με σκορ 3-1, το οποίο πληρώνει 11,00, ενώ ο Ράμσεϊ έχει 3 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Σάντερλαντ. Το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή θα το βρείτε στο 3,20.

Παιχνίδι μίσους στην Serie A, με την Φιορεντίνα να υποδέχεται την Γιουβέντους. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των ομάδων τελευταία, με τους βιόλα να έχουν μόλις 1 νίκη σε αυτόν τον αιώνα επί των μπιανκονέρι (4-2 τον Οκτώβριο του 2013). Θα βρείτε το διπλό στο 2,10. Τα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της Φιορεντίνα, όμως, έχουν λήξει ισόπαλα, με το Χ να είναι στο 3,25.

Από εκεί και πέρα, η Γιουβέντους έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ στα τελευταία 15 παιχνίδια της, έχοντας κρατήσει 13 φορές το μηδέν. Το N/G πληρώνει 1,80, ενώ το under 1,615. Στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της, μάλιστα, η Μεγάλη Κυρία είχε πάρει από το πρώτο ημίχρονο το προβάδισμα, επιλογή που πληρώνει 3,15. Τέλος, ο διαιτητής Ταλιαβέντο την τελευταία φορά, που σφύριξε σε αυτό το ζευγάρι είχε μοιράσει 4 κίτρινες κάρτες. Θα βρείτε το under 5,5 στις κίτρινες κάρτες στο 1,615 στη Sportingbet.gr.

 

Τελευταία Νέα