Μπρόκι στη Μίλαν!

Μπρόκι στη Μίλαν!

Μπρόκι στη Μίλαν!

bet365

Η ήττα από την Γιουβέντους είναι πολύ πιθανό να φέρει την άμεση απόλυση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με τον Κριστιάν Μπρόκι να τον διαδέχεται.

Το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή των Ροσονέρι και νυν προπονητή της Primavera παίζει αρκετά το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την συνάντηση που είχαν πριν μία εβδομάδα οι Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνι και Αρίγκο Σάκι. Ο Μπρόκι είναι ο εκλεκτός του «Καβαλιέρε» και όλοι πίστευαν ότι αυτό αφορούσε τη νέα σεζόν αλλά ο πρόεδρος είναι έτοιμος να εκπλήξει και πάλι...

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο Μπρόκι συναντήθηκε με τους Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι στη βίλα του πρώτου, όπου και παρέμεινε για τρεις ώρες. Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ μετά το τέλος της συνάντησης, ο «Καβαλιέρε» δεν στηρίζει πλέον τον Μιχαΐλοβιτς λόγω των τριών ηττών και δύο ισοπαλιών στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχοντας αποφασίσει να προχωρήσει στην άμεση απόλυση του Σέρβου και στην προώθηση του Μπρόκι στην πρώτη ομάδα.

Αν όντως είναι έτσι τα πράγματα ή η συνάντηση έγινε για άλλους λόγους, θα φανεί τα προσεχή 24ωρα, ωστόσο ο ίδιος ο Μιχάιλοβιτς προανήγγειλε το τέλος του μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, αναφέροντας σε μήνυμα του μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11/4): «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Ήταν τιμή μου».

 

SERIE A Τελευταία Νέα