Βιγιαρεάλ – Χετάφε 2-0
Μόνο η Θέλτα έχει απομείνει να την αμφισβητήσει και αυτό μαθηματικά. Η Βιγιαρεάλ για φέτος είναι η 4η καλύτερη ομάδα στην Ισπανία και δεν πρόκειται να αφήσει την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Με την εντός έδρας νίκη της (2-0) επί της Χετάφε παρέμεινε στο +8 από την διώκτρια της με έξι αγωνιστικές να απομένουν.
Στο 15' ο Ντένις Σουάρες πήρε μία κόντρα και πλάσαρε εύστοχα και στο 85' ο Μπακαμπού (από θέση οφσάιντ) έκελισε το σκορ με τυχερό γκολ με τη μέση, αφήνοντας τους ηττημένους εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Την μεθεπόμενη αγωνιστική η Βιγιαρεάλ έχει ταξίδι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
