Παλέρμο - Λάτσιο 0-3

Gazzetta team
Παλέρμο - Λάτσιο 0-3

bet365

Σε ένα ματς που διακόπηκε δύο φορές για ρίψη κροτίδων, ο Μίροσλαβ Κλόζε σκόραρε δύο φορές και έδωσε ασίστ και η Λάτσιο βύθισε την Παλέρμο (0-3).

Μετά την ήττα της Κάρπι από την Κιέβο η Παλέρμο ήθελε έστω ισοπαλία στο ματς με την Λάτσιο για να περάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού 6 αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A. Αυτό όμως δεν έγινε, αφού ο Μίροσλαβ Κλόζε έβαλε δύο γκολ και έδωσε ένα για να τελειώσει με 0-3 ένα ματς που διακόπηκε δύο φορές εξαιτίας ρίψης κροτίδων από τους τιφόζι των Σικελών.

Στο 10’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Γερμανός με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή στη γωνία έκανε το 0-1 και οι επιθέσεις των Ρωμαίων συνεχίστηκαν. Στο 13’ ο Σορεντίνο απέκρουσε το σουτ του Κεϊτά και στο 14’ ο keeper της Παλέρμο είπε «όχι» στον Καντρέβα. Στο 15’ όμως «μίλησε» ξανά ο Κλόζε, αυτή τη φορά με κεφαλιά ύστερα από επέμβαση του Σορεντίνο σε σέντρα-σουτ του Κεϊτά από δεξιά (0-2). Μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων οι οπαδοί της Παλέρμο πέταξαν κροτίδες και το ματς διακόπηκε. Ο Βάλτερ Νοβελίνο έβαλε τον Γκαστόν Μπρούγκμαν και γύρισε το σύστημα σε 3-5-2 όμως η μοναδική φάση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ήταν για την Λάτσιο με το σουτ του Μπίλια.

Σαφώς καλύτερη ήταν και στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Στέφανο Πιόλι. Στο 54’ το διαγώνιο βολέ του Καντρέβα πέρασε έξω και στο 58’ την κεφαλιά του Κλόζε έβγαλε ο Σορεντίνο. Αφού το παιχνίδι διακόπηκε και ξανάρχισε, η Λάτσιο έβαλε οριστικό τέλος στο 72’ όταν μετά το ελεύθερο του Μαρκέτι ο Κλόζε πήρε την κεφαλιά και έβγαλε τετ-α-τετ τον Φελίπε Αντερσον που τελείωσε τη φάση με το εξωτερικό (0-3). Μοναδική φάση για την Παλέρμο ήταν με τον Λα Γκουμίνα στο 85’.

 

SERIE A Τελευταία Νέα