Ο τίτλος σε… διπλό ταμπλό

Gazzetta team
Ο τίτλος σε… διπλό ταμπλό

bet365

Η Λέστερ αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Σάντερλαντ, ενώ η Τότεναμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλο ντέρμπι στην κοιλάδα του Ρουρ ανάμεσα σε Σάλκε και Ντόρτμουντ.

Το όνειρο της κατάκτησης της Premier League για την Λέστερ περνάει από το Σάντερλαντ, όπου οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς στη μάχη της παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, καθώς είναι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας στην κατηγορία, με το διπλό να πληρώνει 2,15 στη Sportingbet.gr, όμως στις 5 τελευταίες τους επισκέψεις, κατάφεραν να σκοράρουν μόλις 1 φορά.

Η διπλή ευκαιρία είναι στο 1,666, ενώ το N/G στο 1,825, με τις αλεπούδες να έχουν κρατήσει το μηδέν στα 4 τελευταία παιχνίδια και να κάνουν νέο ρεκόρ συλλόγου στην πρώτη κατηγορία, αν το καταφέρουν για 5η φορά. Από εκεί και πέρα, η Λέστερ έχει κερδίσει τα 4 τελευταία της παιχνίδια με σκορ 1-0, κάτι που θα βρείτε στο 6,00.

Μεγάλο ματς στο White Hart Lane, όπου η Τότεναμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν να χάσουν σε αυτό το γήπεδο από το 2001, με το Χ2 να είναι στο 1,85 στη Sportingbet.gr. Τα σπιρούνια, όμως, φέτος είναι σε θέση να σπάσουν αυτή την αρνητική παράδοση, με τον άσο να πληρώνει 1,90.

Οι παίκτες του Ποκετίνο δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν επί της Γιουνάιτεντ στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, με το N/G να είναι στο 1,80. Αν, όμως, υπάρχει κάποιος, που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, αυτός είναι ο Χάρι Κέιν. Μπορείτε να ποντάρετε στο 2,10 ότι θα σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Από εκεί και πέρα, λιγότερα γκολ σε αυτό το σημείο της σεζόν (39) οι κόκκινοι διάβολοι είχαν για τελευταία φορά τη σεζόν 1989-90 και το under προσφέρεται στο 1,666.

Τέλος, μεγάλο ντέρμπι έχουμε και στην Bundesliga, με την Σάλκε να υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια έχει 2 σερί νίκες επί των βασιλικών μπλε, ενώ η τελευταία φορά που είχε φτάσει τις 3 ήταν το 1967. Θα βρείτε το διπλό στο 1,70, που σημαίνει ότι θα καταφέρει φέτος, όμως ο Τόμας Τούχελ προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς το πρόγραμμα είναι βαρύ. Ο άσος πληρώνει 4,75, ενώ η ισοπαλία 4,00.

Από εκεί πέρα, στα 6 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε G/G, που είναι στο 1,60 και στα 6 τελευταία over, που θα το βρείτε στο 1,571. Στα 9 από τα 10 τελευταία ντέρμπι είχαμε λιγότερες από 5,5 κίτρινες κάρτες, επιλογή που πληρώνει 1,85, ενώ η Ντόρτμουντ σκοράρει το 27% των γκολ ανάμεσα στο 76’ και 90’, ενώ η Σάλκε το 26% στο ίδιο διάστημα. Να δούμε, λοιπόν, γκολ στο 76-90 πληρώνει 1,85 στη Sportingbet.gr.

 

Τελευταία Νέα