Γαλλία - Ρωσία 4-2

Gazzetta team
Γαλλία - Ρωσία 4-2

bet365

Στο πρώτο φιλικό στο Παρίσι μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, η Γαλλία έριξε 4άρα (4-2) στη Ρωσία. Σκόραραν στα γενέθλια τους οι Καντέ και Παγιέ.

Στις 13 Νοεμβρίου στο Stade de France κυριαρχούσε ο φόβος μετά το τρομοκρατικό χτύπημα κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Γερμανία. Τέσσερις μήνες μετά, οι Τρικολόρ επέστρεψαν στο ίδιο γήπεδο και το συναίσθημα που επικρατούσε ήταν η χαρά για όσα έδειξε η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ στο φιλικό με την Ρωσία. Οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με το πλασέ του Καντέ, που σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, μετά την κάθετη του Γκριεζμάν και στο 38' ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ξανά δημιουργός, αυτή τη φορά με εκτέλεση φάουλ, για το 2-0 του Ζινιάκ με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος η Ρωσία μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να μειώσει στο 56' με την κεφαλιά του Κοκόριν μετά την εκτέλεση φάουλ (2-1). Κάτι περισσότερο, όμως, δεν μπορούσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι καθώς η Γαλλία σοβαρεύτηκε ξανά και στο 64' ο Παγιέ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1! Οι Ρώσοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 68', με το κοντινό πλασέ του Ζιρκόφ (3-2) μετά το γύρισμα από αριστερά, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στον Κομάν, ο οποίος στο 76' βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, τον... πήγε βόλτα και με πλασέ στην κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα