«Επεσε» η ποινή του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Επεσε» η ποινή του ΠΑΟΚ

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποδέχθηκε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και «έσβησε» την ποινή της μιας αγωνιστικής για το αντικείμενο που είχε δεχθεί ο Νίκος Λαζαρίδης.

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 16/16-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 62/4-3-2016 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Επανακρίνει την υπόθεση. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 24.500 ευρώ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της επιτροπής, που εκδίκασε την υπόθεση το απόγευμα της Τετάρτης (16/3) και το μεσημέρι της Πέμπτης (17/3) έκανε γνωστή την απόφασή της.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υφίσταται η πρωτόδικη απόφαση, με την οποία ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για το αντικείμενο το οποίο είχε δεχθεί ο Λαζαρίδης στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ ο αγώνας της Κυριακής εναντίον της Καλλονής θα γίνει με την παρουσία φιλάθλων.

Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να θεωρηθεί υπότροπη στην εκδίκαση, η οποία θα γίνει σήμερα (17/3) το απόγευμα (16:00) για τα επεισόδια στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα