Ντι Φραντσέσκο και Ντοναντόνι για Μίλαν

Θοδωρής Βασίλης
Ντι Φραντσέσκο και Ντοναντόνι για Μίλαν

bet365

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν με τους Ντι Φραντσέσκο και Ντοναντόνι να παίζουν έντονα για αντικαταστάτη του.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την Μίλαν ανεξάρτητα τι θα πετύχουν οι «ροσονέρι».

Ήδη βγήκαν και τα πρώτα ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του Σέρβου τεχνικού με τα ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μονομαχία μεταξύ των Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο και του Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Ρεάλ - Ρόμα και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ρονάλντο γράψει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Ο πρώτος κάνει φανταστική δουλειά στην Σασουόλο και θεωρείται στην Ιταλία the next big thing όσον αφορά τους προπονητές, ενώ από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι κουβαλάει μεγαλύτερη εμπειρία έχοντας προπονήσει Νάπολι, Πάρμα, Μπολόνια αλλά και την εθνική Ιταλίας.

Μάλιστα, ο Ντοναντόνι είναι γνώστης της Μίλαν αφού ως ποδοσφαιριστής έκανε σπουδαία καριέρα με τους «ροσονέρι», αλλά στον Μπερλουσκόνι φαίνεται πως έχει κολλήσει η ιδέα του Ντι Φραντσέσκο ο οποίος παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο με την μικρή Σασουόλο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα