Μαρσέιγ - Τουλούζ 1-1

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Τουλούζ 1-1

bet365

Στο ντεμπούτο του Ντουπράζ στον πάγκο της η Τουλούζ έφυγε με ισοπαλία 1-1 από την Μασσαλία, στην οποία η Μαρσέιγ έχει να κερδίσει από τον Σεπτέμβριο!

Η Τουλούζ θα αποφύγει πολύ δύσκολα τον υποβιβασμό, όμως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Στο ντεμπούτο του Ντουπράζ στον πάγκο, οι βιολέ έφυγαν με ισοπαλία 1-1 από την Μασσαλία, όπου η Μαρσέιγ αγνοεί τη νίκη από τον περασμένο Σεπτέμβριο και μάλλον θα πρέπει να βάλει τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα μέσω του πρωταθλήματος.

Το ματς ήταν εκπληκτικό και στο τέλος εκείνοι που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν ο Μανταντά και ο 17χρονος Λαφόντ. Μόλις στο 3’ χάθηκε η πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Σομάλια, πριν οι γηπεδούχοι αρχίσουν να πιέζουν και να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ρέκικ (20’), Καμπελά (21’) και Φλέτσερ (25’) έφτασαν κοντά στο γκολ, πριν αναλάβει δράση ο Λαφόντ. Ο πιτσιρικάς, που είναι από τις αποκαλύψεις της σεζόν, έβγαλε τις προσπάθειες των Καμπελά (26’ 44’), Μπατσουάγι (30’) και Ίσλα (42’), ενώ στο 41’ ο Νκουντού είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ! Την ίδια στιγμή οι βιολέ απείλησαν με τον Μπεν Γιεντέρ (29’, 35’), όμως με κάποιον τρόπο το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Λαφόντ να κάνει ακόμη μία μεγάλη απόκρουση στην προσπάθεια του Φλέτσερ (50’), πριν έρθει η ψυχρολουσία για τους Μασσαλούς. Στο 55’ μετά από ωραία ασίστ του Ντιντό, ο Μπεν Γιεντέρ πλάσαρε εύστοχα για το 0-1! Ξαφνικά, οι παίκτες του Μίτσελ κατέβασαν διακόπτες. Είχαν μεν την υπεροχή, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να απειλήσουν. Στο 74’, όμως κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν ο Λαφόντ έκανε το μοναδικό του λάθος στο ματς, ο Φλέτσερ το σουτ και ο Σομάλια δεν κατάφερε να σώσει στην γραμμή, με το γκολ να πιστώνεται στον παίκτη της Τουλούζ! Αντί, όμως, στη συνέχεια οι Μασσαλοί να πιέσουν για τη νίκη, εκείνοι που έχασαν μεγάλες ευκαιρίες ήταν οι φιλοξενούμενοι. Ας είναι καλά ο Μανταντά, που έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Μποντιγκέ στο 76’ και στη συνέχεια εκείνο του Τρέχο στο 81’, με το σουτ του Μπεν Γιεντέρ στην εξέλιξη να περνάει παράλληλα με την εστία! Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την Μαρσέιγ στο 89’ με τον Μπατσουάγι και το 1-1 παρέμεινε.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα