«Κλειδώνουν» τα εισιτήρια

Gazzetta team
«Κλειδώνουν» τα εισιτήρια

bet365

Μεγάλα ματς στο Europa League, όπου κλειδώνουν τα εισιτήρια για τους «16». Η Γιουνάιτεντ ψάχνει την ανατροπή με την Μίντιλαντ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ, όλα είναι ανοιχτά ανάμεσα σε Τότεναμ και Φιορεντίνα, ενώ δύσκολο έργο έχει η Νάπολι με την Βιγιαρεάλ.

«Κλειδώνουν» τα εισιτήρια για τους «16» του Europa League με μεγάλα ματς σε όλη την Ευρώπη. Στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ στη ρεβάνς του 0-0. Οι κόκκινοι έχουν τον πρώτο λόγο, με τον άσο να είναι στο 1,40 στη Sportingbet.gr, όμως οι Βαυαροί σε καμία περίπτωση δε θα είναι εύκολη λεία, με το Χ2 να είναι στο 2,875.

Η Άουγκσμπουργκ έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση μέχρι τώρα, ενώ η Λίβερπουλ δέχθηκε γκολ σε όλα τα εντός, με το G/G να πληρώνει 2,05. Από εκεί και πέρα, στα 6 από τα 7 τελευταία ματς των κόκκινων στο Europa League είχαμε under, επιλογή που θα βρείτε στο 1,95. Τέλος, στα 5 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια η Λίβερπουλ είχαμε ισοπαλία στο ημίχρονο, επιλογή που πληρώνει 2,40.

Στο Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα με την Μίντιλαντ. Το αγαπημένο αποτέλεσμα των κόκκινων διαβόλων στο ημίχρονο είναι η ισοπαλία. Έχει έρθει στα 9 από τα 12 τελευταία τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις και πληρώνει 2,70 στη Sportingbet.gr.

Από εκεί και πέρα, στα 3 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς της στους ομίλους, η Γιουνάιτεντ δέχθηκε μόλις 1 γκολ, ενώ η Μίντιλαντ δεν σκόραρε στα 2 από τα 3, με το N/G να είναι στο 1,571 και το να κερδίσουν οι γηπεδούχοι χωρίς να δεχθούν γκολ στο 1,833. Τέλος, οι κόκκινοι διάβολοι προέρχονται από 4 συνεχόμενα over στην Ευρώπη, επιλογή που πληρώνει 1,571.

Στην Ιταλία, η Νάπολι, που έχει το μυαλό στο πρωτάθλημα, υποδέχεται την Βιγιαρεάλ, που κέρδισε το πρώτο ματς με 1-0. Οι Ισπανοί τρέχουν αήττητο σερί 6 αγώνων στο Europa League και το Χ2 πληρώνει 2,15, ενώ ο άσος 1,65. Στα 3 τελευταία ματς της Νάπολι εντός έδρας στη διοργάνωση είχαμε ισάριθμα over, κάτι που συνέβη και στα 3 εκτός της Βιγιαρεάλ και πληρώνει 1,909 στη Sportingbet.gr.

Στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όμως, είχαμε under, που θα το βρείτε στο 1,80. Τέλος, η Βιγιαρεάλ έχει κρατήσει το μηδέν στα 5 τελευταία ματς, με το N/G να πληρώνει 1,825, ενώ οι ομάδες έχουν παίξει 5 φορές τα τελευταία 5 χρόνια και ποτέ δεν είχαμε περισσότερες από 4,5 κάρτες. Αυτή η επιλογή πληρώνει 1,80.

Στην Αγγλία διεξάγεται ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Φιορεντίνα μετά το 1-1 της Ιταλίας. Στα 6 από τα 7 τελευταία ματς των Λονδρέζων στη διοργάνωση είχαμε G/G, το οποίο θα βρείτε στο 1,80, ενώ στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε under, επιλογή που πληρώνει 1,80 στη Sportingbet.gr. Τέλος, τα παιχνίδια των 2 ομάδων στα πλέι οφ τα τελευταία 2 χρόνια δεν είχαν ποτέ πάνω από 5,5 κάρτες. Θα βρείτε το under 4,5 στο 1,90.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα