Το... εμπόδιο στο θαύμα

Gazzetta team
Το... εμπόδιο στο θαύμα

bet365

Η Λέστερ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο Λονδίνο στο δρόμο για το θαύμα, ενώ η Σίτι υποδέχεται την Τότεναμ. Μεγάλο ματς και στην Ιταλία, με την Φιορεντίνα να φιλοξενεί την Ίντερ, ενώ η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Θέλτα.

Ομάδα, που έχει βρεθεί στην 1η θέση σε αυτό το σημείο της σεζόν στην Premier League στα τελευταία 11, κατέκτησε και τον τίτλο! Η Λέστερ είναι ικανή για το θαύμα, όμως έχει το μεγαλύτερο εμπόδιο μπροστά της, καθώς θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Βενγκέρ έχει κερδίσει και τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, με τον άσο να πληρώνει 1,666 στη Sportingbet.gr. Οι αλεπούδες, όμως, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε, με το διπλό να πληρώνει 4,75. Από εκεί και πέρα, στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είχαμε over, που θα το βρείτε στο 1,727, ενώ στα 12 από τα 13 εκτός έδρας ματς της, η Λέστερ έχει βρει δίχτυα, με το G/G να πληρώνει 1,75. Τέλος, στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Άρσεναλ είχαμε περισσότερα από 10,5 κόρνερ, με το over 11,5 να είναι στο 1,85.

Το άλλο μεγάλο ματς της ημέρας στην Premier League είναι εκείνο ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Οι πολίτες έχουν κερδίσει τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, με τον άσο να είναι στο 2,05 στη Sportingbet.gr, όμως φέτος δεν έχουν κερδίσει καμία ομάδα του top-6, με το Χ2 να πληρώνει 1,727. Στα τελευταία 9 μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε 41 γκολ, με το over να πληρώνει 1,727, ενώ η Τότεναμ είναι από τις αγαπημένες αντιπάλους του Σέρχιο Αγουέρο, που έχει 10 γκολ επί των Λονδρέζων. Το να σκοράρει και αυτή τη φορά, θα το βρείτε στο 1,80.

Στην Serie A ξεχωρίζει το ματς της Φιορεντίνα με την Ίντερ. Αμφότερες δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, με τους νερατζούρι να αποφεύγουν την ήττα στα 7 από τα τελευταία 9 παιχνίδια στη Φλωρεντία. Το Χ2 είναι στο 1,615 στη Sportingbet.gr, ενώ στα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι» είχαμε over, επιλογή που πληρώνει 2,00.

Τέλος, στη La Liga η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Θέλτα, που της είχε κάνει τη ζημιά στον πρώτο γύρο. Στα 3 από τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, οι Καταλανοί έχουν πετύχει τουλάχιστον 3 γκολ, με το over 3,5 να είναι στο 1,571 στη Sportingbet.gr. Στα 4 τελευταία παιχνίδια τους, μάλιστα, οι μπλαουγκράνα έχουν πάρει το προβάδισμα από το ημίχρονο, με τον άσο στο ημίχρονο/τελικό να πληρώνει 1,333. Τέλος, στα 9 από τα 12 εντός έδρας παιχνίδια της Μπαρσελόνα, είχαμε λιγότερα από 9,5 κόρνερ, με το under 10,5 να είναι στο 1,727.

 

Τελευταία Νέα