Σουόνσι - Σαουθάμπτον 0-1

Gazzetta team
Σουόνσι - Σαουθάμπτον 0-1

bet365

Η Σαουθάμπτον πέρασε από την Ουαλία, επικράτησε 1-0 της Σουόνσι και βρέθηκε ένα βήμα από την Ευρώπη! «Αυτοκτονία» για Νόριτς, ήττα για Εβερτον, γκολ ο Αντεμπαγιόρ, αλλά δεν ήταν αρκετό!

Aκάθεκτοι οι Αγιοι!

Ποιος θα την σταματήσει... Η Σαουθάμπτον πήρε μεγάλο διπλό στην Ουαλία, επικράτησε 1-0 της Σουόνσι και εκμεταλλεύθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο την ήττα της Γιουνάιτεντ! Οι «Αγιοι» πέτυχαν την τέταρτη τους νίκη στα πέντε τελευταία ματς και βρέθηκαν στον πόντο από την πεντάδα! Η ομάδα του Κούμαν συμπλήρωσε εννέα ώρες στην Premier League από την τελευταία φορά που δέθηκαν γκολ, ενώ ο Φόρστερ κράτησε σε πέμπτο ματς την εστία του ανέπαφη! Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, πίεσαν τους Ουαλούς και στο 44' είχαν τη μεγαλύτερη φάση του ματς, αλλά ο Πρόουζ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα! Στο 60' οι Αγιοι βρήκαν δίχτυα, αλλά το γκολ του Φοντέ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Φαμπιάνσκι! Στο 70' ο Πρόουζ έκανε τη σέντρα, ο Λονγκ πήρε την κεφαλιά, ο Φαμπιάνσκι έκανε λάθος εκτίμηση και η Σουόνσι παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη!

AFC Bournemouth v Stoke City - Barclays Premier League

Ξέσπασε η Στόουκ!
Τρεις διαδοχικές ήττες ήταν πολλές για τη Στόουκ, η οποία με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Μπόρνμουθ! Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ ήταν καταιγιστική κι έπειτα από 369 αγωνιστικά λεπτά βρήκε δίχτυα! Ο Τζιανέλι Ιμπουλά με δυνατό σουτ κατάφερε να πετύχει το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα. Ο Αφόμπε ήταν «εγκλωβισμένος», η Μπόρνμουθ δεν μπορούσε να φανεί απειλητική και οι «Πότερς» το εκμεταλλεύθηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο! Μάλιστα, μέσα σε τρία λεπτά είχαν καταφέρει να σφραγίσουν τη νίκη! Στο 52' ο Γουόλτερς έβγαλε στον Αφελάι, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-0! Στο 55' η Στόουκ πέτυχε και τρίτο τέρμα! Από τη σέντρα του Σακίρι, ο Χοσελού με κεφαλιά πέτυχε το 3-0. Η Μπόρνμουθ προσπάθησε να μπει στο ματς, με τον Ρίτσι να μειώνει στο 57' σε 3-1! Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν ανησύχησαν και κράτησαν εύκολα το διπλό!

Comeback σε 3 λεπτά η Γουέστ Χαμ
Σε ένα τρελό ματς στο Carrow Road η Νόριτς έχασε μέσα σε 3 λεπτά τη νίκη μέσα από τα χέρια της καθώς η Γουέστ Χαμ με πρωταγωνιστή ξανά τον Παγιέτ πήρε 2-2 και επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα. Ολα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, ενώ ο Παγιέτ είναι μέσα σε 12 των Hammers φέτος στην Premier League. Στο 54' ο Μπρέιντι έκλεψε την μπάλα από τον Αντόνιο και με φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0 και στο 65' ο Χούλαχαν σκόραρε από κοντά. Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το 74' όταν ο Παγιέτ βρήκε την μπάλα στα πόδια του μετά το σουτ του Μόζες που κόπηκε και μείωσε σε 2-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Γάλλος playmaker γύρισε τον Μαρκ Νομπλ που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στα 34 νικάει το ένα
Εκανε 34 σουτ. Από τον Αύγουστο του 2003 η Εβερτον δεν είχε περισσότερα σε ένα ματς. Και όμως ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από τη Γουέστ Μπρομ, η οποία είχε μόλις ένα στο στόχο. Ενα και ένα με το στήθος. Αυτό δηλαδή που έκανε γκολ ο Ροντόν στο 14'. Εκτοτε τα Ζαχαρωτά πυροβολούσαν, αλλά χωρίς να βρίσκουν δίχτυα. Ετσι τα Ζαχαρωτά είδαν ακόμα ένα παιχνίδι που ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους να εξελίσσεται σε ήττα και η Μπρομ ανέβησε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σούπερ Ντίνι, γκολ ο Αντεμπαγιόρ!

Ο Αντεμπαγιόρ βρήκε δίχτυα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό! Ο Ντίνι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς και έσπρωξε την Γουότφορντ σε ένα μεγάλο διπλό (2-1) στην έδρα της Πάλας! Με τη συμπλήρωση του 15λεπτου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι! Ο Ντίνι ανατράπηκε και ο ίδιος από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, ήταν το 5ο φετινό εύστοχο πέναλτι, περισσότερα από οποιονδήποτε παίκτη στην Premier League! Ο σκόρερ και ο Ιγκάλο δεν κατάφεραν να βρουν ξανά δίχτυα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, κάτι που εκμεταλλεύθηκε η Πάλας! Ο Γουίκομ έκανε τη σέντρα και ο Αντεμπαγιόρ βρήκε δίχτυα έπειτα τον Οκτώβριο του 2014! Εξαιρετικός ο Γκόμες, κράτησε την ομάδα όρθια σε προσπάθειες των Αντεμπαγιόρ, Ματς δίνοντας έτσι τη σκυτάλη στον Ντίνι γα ένα μεγάλο διπλό! Στο 82' κατάφερε με ένα ιδανικό τελείωμα να διαμορφώσει το 2-1!Η Πάλας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σουαρέ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα