Μπέτις - Βαλένθια 1-0

Gazzetta team
Μπέτις - Βαλένθια 1-0

bet365

Ο κατήφορος της Βαλένθια δεν έχει τέλος, καθώς οι νυχτερίδες ηττήθηκαν με 1-0 και από την Μπέτις.

Η Βαλένθια συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη, καθώς ηττήθηκε και από την Μπέτις με 1-0 και βρίσκεται στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι παίκτες του Νέβιλ έκαναν ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση και δεν υπάρχει ίχνος ελπίδας ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό, ενώ οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Δυνατές μονομαχίες υπήρξαν, όμως καμία ομάδα δεν ρίσκαρε και το 0-0 έμεινε φυσιολογικά μέχρι το ημίχρονο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20’ για τους φιλοξενούμενους με τον Αντρέ Γκόμες, ενώ η μοναδική κλασική ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους με τον Φαν Βολφσβίνκελ στο 44’.

Τα πάντα άλλαξαν στην επανάληψη, που ξεκίνησε με γκολ. Ο Νεγρέδο απείλησε πρώτος στο 47’, όμως η Μπέτις ήταν εκείνη που έφτασε στο γκολ στο 49’. Ο Φαν Βολφσβίνκελ μάλλον πήγε για σουτ, όμως τελικά του βγήκε ασίστ, με τον Ρουμπέν Κάστρο να έρχεται από πίσω και να κάνει το 1-0 από κοντά! Η Βαλένθια έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση μόλις 2’ αργότερα, όμως ο Νεγρέδο είδε τον Βάργκας να σώζει στην γραμμή μετά το πλασέ του!

Το ματς άνοιξε, Εντιαγιέ (59’) και Βάργκας (63’) έφτασαν κοντά στο 2-0, πριν ο Μολίνα σκοράρει στο 77’, για να ακυρωθεί το γκολ του για οφσάιντ. Η είσοδος του Ροδρίγο έδωσε πνοή στην επίθεση των νυχτερίδων και ο Ισπανός έχασε καλή ευκαιρία στο 80’, πριν η Βαλένθια μείνει με 10 παίκτες, καθώς στο 85’ ο Γκαγιά αντίκρισε σωστά δεύτερη κίτρινη. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν μέχρι το τέλος, το γκολ του Μουστάφι στο 90’ μάλλον ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ, ενώ στο 3’ των καθυστερήσεων ο Αδάν έκανε μεγάλη απόκρουση στο τετ α τετ με τον Ροδρίγο, για να μείνει το 1-0 μέχρι το τέλος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα