Άνω – κάτω τ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ στο ημίχρονο

Άνω – κάτω τ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ στο ημίχρονο

Κώστας Ζάλιαρης
Άνω – κάτω τ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ στο ημίχρονο

bet365

Έντονο προβληματισμό φανέρωναν οι φωνές που ακούγονταν από τ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανάπαυλα του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να μαρτυρούν την ένταση που επικρατούσε στους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν ελαφρώς καλύτερη και είχε μια – δυο καλές στιγμές για γκολ στο πρώτο ημίχρονο του Κυριακάτικου ντέρμπι στο «Άνφιλντ», προτού τελικά ηττηθεί από το γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος έγραψε όλη την ιστορία του παιχνιδιού με το 1-0.

Λόγω των δυσκολιών που είχαν αντιμετωπίσει οι ποδοσφαιριστές του Φαν Χάαλ στο πρώτο 45λεπτο και της παντελούς απουσίας επιθετικής διάθεσης, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο... ήρεμα στ' αποδυτήρια.

«Ακούγαμε φωνές από τ' αποδυτήριά τους... Τρώγονταν μεταξύ τους και εμείς ήμασταν η αιτία γιατί δεν τους είχαμε αφήσει να παίξουν καθόλου» ήταν τα λόγια του Μαμαντού Σακό στο «Canal+».

Από την πλευρά του, το επιβεβαίωσε και ο Μόργκαν Σνάιντερλιν, αναφέροντας: «Σε ένα τέτοιο ντέρμπι είναι λογικό να παίρνεις την ένταση μαζί σου στ' αποδυτήρια στο ημίχρονο... Γι' αυτό και υπήρχαν πολλές φωνές, αλλά έτσι είναι αυτές οι καταστάσεις».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα