Και Νολίτο και Σανέ η Μπαρτσελόνα;

Γιώργος Καραμάνος
Και Νολίτο και Σανέ η Μπαρτσελόνα;

bet365

Απανωτά δημοσιεύματα φερόμενα ως αποκλειστικά, στέλνουν κατά πάσα βεβαιότητα τον Ισπανό και τον Γερμανό εξτρέμ (37 εκατ η ρήτρα του) στην αγκαλιά της Μπάρτσα.

Ακόμα δεν έχει πάρει κανέναν. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα σε Ισπανία, Γερμανία, αλλά και Γαλλία υποστηρίζουν ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μία ανάσα από το να πάρει εξτρέμ. Μάλιστα εάν ισχύει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες στο σημείο που εμφανίζονται να είναι, οι Καταλανοί θα πάρουν όχι έναν, αλλά δύο.

Το πρώτο θέμα στη «Marca» την Τετάρτη για αρκετές ώρες ήταν ο Νολίτο και ότι κατά πάσα βεβαιότητα θα γίνει παίκτης των Μπλαουγκράνα μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς φέρεται να υπάρχει συμφωνία με τη Θέλτα. Την ίδια στιγμή το «France Football» επιμένει ότι η Μπάρτσα θα πληρώσει το καλοκαίρι την ρήτρα για τον Λίροϊ Σανέ. Συγκεκριμένα τα χρήματα που θα πρέπει να πληρωθούν για τον 19χρον Γερμανό εξτρέμ της Σάλκε, είναι τα 37 εκατ. ευρώ.

Τώρα το κατά πόσο ισχύουν τα παραπάνω και το εάν πράγματι θα γίνει κίνηση και για τους δύο, είναι ένα μεγάλο ερώτημα που λογικά δεν θα αργήσει να απαντηθεί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα