«Δεν γυρίζει ο Φαλκάο» (vid)

Gazzetta team
«Δεν γυρίζει ο Φαλκάο» (vid)

bet365

Ξεκάθαρος αναφορικά με τα σενάρια επιστροφής του Ραδαμέλ Φαλκάο στη Μονακό εμφανίστηκε ο Βαντίμ Βασίλιεφ, προαναγγέλλοντας την απόκτηση του Βάγκνερ Λοβ και επιβεβαιώνοντας τις συζητήσεις για αποχώρηση του Ελ Σαραουί.

Ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Dailymotion και τοποθετήθηκε πάνω σε όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν το κλαμπ. Ερωτηθείς για τα σενάρια επιστροφής του Φαλκάο με διακοπή του δανεισμού του στην Τσέλσι, ξεκαθάρισε: «Ο Φαλκάο είναι τραυματίας. Έχει ακόμη 6-8 εβδομάδες για να επιστρέψει. Αποφασίσαμε να μην τον πάρουμε πίσω στη Μονακό για την ώρα».

Ο Φαλκάο έχει να αγωνιστεί από τα τέλη του περασμένου Οκτώβρη και η παρουσία του στο προπονητικό κέντρο της γαλλικής ομάδας για εξετάσεις, τροφοδότησε τη φημολογία.

Ο Βασίλιεφ αναφέρθηκε στην επικείμενη απόκτηση του Βάγκνερ Λοβ από την Κορίνθιανς και στις διαπραγματεύσεις για το μέλλον του Στεφάν Ελ Σαραουί: «Περιμένουμε την άφιξη του Βάγκνερ Λοβ στις επόμενες ημέρες. Θα είναι η επόμενη μεταγραφή. Ο Ελ Σαραουί δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. Διαπραγματευόμαστε την αποχώρησή του. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το κάνουμε και εξετάζουμε την καλύτερη λύση για εκείνον».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα