Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0

bet365

Η Γιουνάιτεντ έκανε ακόμη μία κακή εμφάνιση, όμως με πέναλτι του Ρούνεϊ στις καθυστερήσεις επιβλήθηκε με 1-0 της Σέφιλντ, παίρνοντας την πρόκριση.

Όλα έδειχναν ότι η Σέφιλντ θα κατάφερνε να στείλει το ζευγάρι στον επαναληπτικό, όμως ο Ρούνεϊ με πέναλτι έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στους κόκκινους διάβολους. Τίποτα δεν άλλαξε στο Μάντσεστερ, καθώς η Γιουνάιτεντ έκανε μία από τις γνωστές φετινές της εμφανίσεις. Κατοχή χωρίς ουσία, χωρίς φαντασία, χωρίς επιλογές στην επίθεση.

Οι παίκτες του Φαν Χάαλ είχαν την υπεροχή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να δημιουργήσουν. Η πρώτη ευκαιρία, μάλιστα, χάθηκε για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 18’ ο Σάμον δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, με τον Ντε Χέα να βγάζει σε κόρνερ. Ρούνεϊ και Μπλιντ απείλησαν για την Γιουνάιτεντ, όμως μέχρι εκεί. Το 0-0 επιβεβαιώθηκε ως το αγαπημένο σκορ των κόκκινων διαβόλων στο ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ένα καλό σουτ του Ντεπάι στο 66’ πέρασε λίγο άουτ, ενώ έπρεπε να φτάσουμε στο 69’ για να δούμε την πρώτη προσπάθεια εντός εστίας και αυτή ήταν για τους φιλοξενούμενους. Ο Μπάσαμ, όμως, έστειλε την μπάλα πάνω στον Ντε Χέα. Όποιος έβλεπε το ματς πίστευε ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, όμως μία ατομική ενέργεια του Ντεπάι στις καθυστερήσεις, έδωσε τη δυνατότητα στον Ρούνεϊ να λυτρώσει την Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός πέρασε τον Μπρέιφορντ και ανατράπηκε από τον Χάμοντ, με τον διαιτητή Μάρινερ να δίνει το καθαρό πέναλτι και τον Ρούνεϊ να κάνει το τελικό 1-0 στο 93’.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα