Τσέλσι - Γουότφορντ 2-2 (vids)

Gazzetta team
Τσέλσι - Γουότφορντ 2-2 (vids)

bet365

Ο Οσκαρ... γλίστρησε, έχασε το πέναλτι και η Τσέλσι βρέθηκε στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ισόπαλοι 2-2 με τη Γουότφορντ οι Μπλε στο ντεμπούτο Χίντινκ. Τότεναμ για... Champions League!

Η αντίδραση στην απόλυση του Μουρίνιο ήταν... μίνι, αφού οι Μπλε έπειτα τη νίκη επί της Σάντερλαντ, κύλησαν ξανά στις αποτυχίες. Αυτή τη φορά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Γουότφορντ, με τον Οσκαρ να είναι ο μοιραίος, αφού έχασε το πέναλτι! Στο ντεμπούτο του Χίντινκ, ο Ντιέγκο Κόστα ήταν πολύ καλός με δυο γκολ, αλλά το εντυπωσιακό δίδυμο της αντιπάλου Ιγκάλο - Ντίνι ήταν εντυπωσιακό! Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη η Τσέλσι, στο -3 από την τετράδα η Γουότφορντ!

Η Τσέλσι... γκελάρει και χωρίς τον Ζοσέ Μουρίνιο, αν και η Γουότφορντ έχει αποδείξει φέτος πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα! Αλλωστε, στη διάθεσή της υπάρχει ο πιο φορμαρισμένος φορ στο Νησί, ο Ιγκάλο, ο οποίος έχει σκοράρει σε πέντε διαδοχικά ματς, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στον σύλλογο! Στο αγωνιστικό, οι Μπλε μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, αλλά ο Ντιέγκο Κόστα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και μέσα σε δυο λεπτά έχασαν καλές ευκαιρίες, αλλά στο 20' και στο 25' ο Ιγκάλο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι Μπλε ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ! Στο 32' έπειτα από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος από κοντά πέτυχε το 1-0! Η απάντηση της Γουότφορντ ήταν άμεσα και στο 42' ήρθε η ισοφάριση! Ο Μάτιτς βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο Ντίνι από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-1.

Δυνατό ξεκίνημα για την Τσέλσι στην επανάληψη, αλλά το γκολ ήρθε για τη Γουότφορντ στο 56'. Ο Ιγκάλο βρήκε χώρο και με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-1! Οι γηπεδούχοι δεν έπεσε ψυχολογικά, πίεσαν και στο 65' ο Ντιέγκο Κόστα έφερε το ματς στα ίσα! Καλύτερη η Τσέλσι, πιο επιθετική με τον Αζάρ και στο 82' έβαλε την Τσέλσι στην... άσπρη βούλα! Ο Βέλγος ανατράπηκε από τον Μπεχράμι, ο Οσκαρ ανάλαβε την εκτέλεση, όμως... γλίστρησε κι αστόχησε! Πλέον, η Τσέλσι στρέφει το βλέμμα της στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, εκεί όπου θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου, Κόστα.

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας (46’ Μίκελ), Όσκαρ, Γουίλιαν, Πέδρο (74’ Αζάρ), Ντιέγκο Κόστα

Γουότφορντ: Γκόμες, Νίομ, Κάθκαρτ, Μπρίτος, Χολέμπας, Καπού, Γουότσον, Αμπντί (69’ Μπεχράμι), Χουράδο (73’ Ανιά), Ιγκαλό, Ντίνι (90+3’ Γκουεντιούρα)

Σταθερή η Τότεναμ
Συνεχίζει να αποδεικνύει ότι φέτος είναι... αλλιώς η Τότεναμ, η οποία επικράτησε 3-0 της Νόριτς στο White Hart Lane και σταθεροποίησε τη θέση της στην 4άδα της Premier League. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο βρίσκεται ύστερα από 18 αγωνιστικές στο +3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το +2 από την 5η, Κρίσταλ Πάλας. Μαζί με τους Σπερς σταθερός είναι και ο μόνιμος σκόρερ τους, Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ. Στο 26' άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ρουντ και στο 42' καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση τρεις βαθμοί με σουτ στη γωνία ύστερα από πάσα του Ντέλε Αλι (2-0). Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 80' ο Τομ Κάρολ με αριστερό σουτ εκτός περιοχής μετά την πάσα του Ντέιβις.

Λύτρωση για Σουόνσι!
Επιτέλους νίκη! Η Σουόνσι επικράτησε 1-0 της Γουέστ Μπρομ και άφησε πίσω της την επικίνδυνη ζώνη! Οι Ουαλοί μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν και μόλις στο 8' 'άνοιξαν το σκορ, αν και σύμμαχος ήταν η τύχη... Ο Ράνχιλ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι, την πλάτη του γκολκίπερ, Μάιχιλ κι απο κοντά ο Κι διαμόρφωσε το 1-0! Η Γουέστ Μπρομ προσπάθησε να αντιδράσει, Λάμπερτ και Φλέτσερ είχαν καλές στιγμές, όχι όμως και το γκολ! Στην επανάληψη, οι «baggies» ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο, ρίσκαραν, αλλά τόσο ο Μπεραχίνο (πέρασε στο ματς στο 60') όσο και ο Λάμπερτ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Οι Ουαλοί ισορρόπησαν μετά το 75' κράτησαν μπάλα, ήταν σωστοί στο ανασταλτικό κομμάτι και πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο!

Αυτοκαταστροφικές
Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το Αστον Βίλα-Γουέστ Χαμ, αποτέλεσμα που δεν κάνει καμία να χαμογελάει. Οι γηπεδούχοι που είδαν τον Αγιού (62') να ισοφαρίζει από τα 11 βήματα το υπέροχο διαγώνιο του Κρέσγουελ (45'), παρέμειναν χωρίς νίκη στο «Βίλα Παρκ» από τον περασμένο Μάιο και λογικά βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογία και μάλιστα με μονοψήφιο νούμερο βαθμών (8'). Τα Σφυριά πάλι βρίσκονται σε πτωτική πορεία και αγνοούν τη νίκη από τις 24 Οκτωβρίου, έχοντας πλέον πέσει στη μέση της του πίνακα.

Παλάτια στην Ευρώπη
Η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να μην ήταν καλή αυτή τη φορά, αλλά κατάφερε να περάσει με βαθμό (0-0) από το «Βαϊτάλιτι». Και αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν κόντρα στην φορμαρισμένη Μπόρνμουθ που προερχόταν από σερί τριών νικών. Αμφότερες είχαν από ένα ημίχρονο και με αυτό το αποτέλεσμα οι Αετοί, σε συνδυασμό με την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέβηκαν στην 5η θέση που οδηγεί στο Europa League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα