«Σαν μία... γροθιά για την διεύρυνση του ρεκόρ»!

Δημήτρης Τομαράς
«Σαν μία... γροθιά για την διεύρυνση του ρεκόρ»!

bet365

Για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός έδειξε πως αποτελεί μία μεγάλη οικογένεια. Ποιό το μήνυμα που βγήκε από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΠΑΕ.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού αποτέλεσε μία ακόμα ευκαιρία να φανεί το πόσο καλό είναι το κλίμα στην ομάδα και ότι αποτελεί μία μεγάλη οικογένεια.

Διοίκηση, προπονητής, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, στον Ρέντη και στις Ακαδημίες δείπνησαν μέσα σε εορταστικό κλίμα, αντάλλαξαν ευχές και ετοιμάζονται ενωμένοι να δώσουν την τελευταία... μάχη του χρόνου με Καλλονή εκτός έδρας.

Άπαντες συμφώνησαν πως όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουν το καλύτερο δυνατό. Να λειτουργήσουν σαν μία... γροθιά για να διερύνουν το ρεκόρ στο πρωτάθλημα και να κρατήσουν στο απόλυτο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα