ΠΑΟΚ: Ο έλεγχος των δανεικών

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο έλεγχος των δανεικών

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τον «έλεγχο των δανεικών» της ομάδας το Σαββατοκύριακο που πέρασε σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Διαβάστε αναλυτικά για τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου την περασμένη αγωνιστική:

Φακούντο Περέιρα (Γκαμπάλα-Νέφτσι Μπακού 0-1)

Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε ο Φακούντο Περέιρα χωρίς όμως να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από την Νέφτσι Μπακού και να χάσει πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος.

Ευθύμης Κουλούρης (ΑΕ Λεμεσού-Ανόρθωση 0-1)

Ο Ευθύμης Κουλούρης παρακολούθησε από τον πάγκο τους συμπαίκτες του να επικρατούν της ΑΕ Λεμεσού και συνεχίζουν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα, το οποίο τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Βασίλης Παπαδόπουλος (Παραλίμνι-Αγία Νάπα 2-2)

Η ουραγός Αγία Νάπα κατάφερε να πάρει ισοπαλία στην έδρα του Παραλιμνίου, για το οποίο ο Βασίλης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε όλο το πρώτο μέρος και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

Δημήτρης Γιαννούλης / Αχιλλέας Πούγουρας (SKODA Ξάνθη-Βέροια 1-1)

Με τους Πούγγουρα και Γιαννούλη να αγωνίζονται σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η Βέροια απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Ξάνθης, με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται χάρη σε δύο πέναλτι. Οι δύο δανεικοί του Δικεφάλου είχαν θετική παρουσία στον αγώνα, με τον Πούγγουρα να στέκεται άτυχος στην φάση του πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι.

Κρίστι Κιόσε / Δημήτρης Πόποβιτς (Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός 3-0)

Σπουδαία νίκη για την ομάδα των Σερρών κόντρα στον Αχαρναϊκό, στην μάχη των χαμηλών στρωμάτων της βαθμολογίας της Football League. Για τους Σερραίους ο Δημήτρης Πόποβιτς μπήκε στο 60′ και ήταν ιδιαίτερα κινητικός και ορεξάτος, ενώ ο Κρίστι Κιόσε δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Στέφανος Πολύζος (Ολυμπιακός Βόλου-Αγροτικός Αστέρας 0-0)

Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Στέφανος Πολύζος στην λευκή ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Γιάννης Τσολακίδης (Κισσαμικός-Πανελευσινιακός 1-0)

Ο νεαρός ακραίος δεν βρέθηκε στην διάθεση του προπονητή του καθώς ήταν άρρωστος και έμεινε εκτός αποστολής, στην ήττα της Ελευσίνας μέσα στην έδρα του Κισσαμικού.

Σάββας Τουμανίδης (ΑΟ Καβάλα-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-3)

Ο Σάββας Τουμανίδης μπήκε στο 80′ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΑΟ Καβάλας, κάνοντας το 2-2, με την ομάδα του εν τέλει να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά και να μην καταφέρνει να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Νίκος Βασαΐτης / Κώστας Παναγιωτούδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2)

Σημαντική νίκη μέσα στην Αλεξανδρούπολη πέτυχε η ΑΠΕ Λαγκαδά και έκανε αποφαστικό βήμα εξόδου από την επικίνδυνη ζώνη. Βασαΐτης και Παναγιώτουδης αγωνίστηκαν σε όλη την αναμέτρηση έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα