Αραβίδης: «Μόνο νίκες»

Gazzetta team
Αραβίδης: «Μόνο νίκες»

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης αναδείχθηκε MVP της ΑΕΚ κόντρα στην Καλλονή και τόνισε ότι η Ενωση πρέπει να στοχεύει μόνο στη νίκη.

«Όταν μια καλή εμφάνιση συνοδεύεται από τέτοιο σκορ και με καλό ποδόσφαιρο μπροστά στο κοινό μας είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε το απόλυτο ως το τέλος της χρονιάς και όπως βλέπετε προσπαθούμε για το καλύτερο και θέλουμε να ανταποκριθούμε στο νέο σύστημα του προπονητή», είπε αρχικά ο Αραβίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε.

«Όποιος με γνωρίζει καλά ξέρει ότι δίνω πάντα το 100%. Το ότι σε κάποια θέση μπορώ να αγωνίζομαι καλύτερα είναι κάτι που μπορεί να το κρίνει ο εκάστοτε προπονητής. Το συγκεκριμένο σύστημα που παίζουμε με ευνοεί, αφού παίζω πιο ελεύθερος και το δείχνω μέσα στο γήπεδο. Από όποια θέση όμως μου ζητηθεί θα δίνω το 100%. Το πιο σημαντικό δεν είναι να σκοράρω, αλλά να νικάει η ομάδα. Εμείς αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους με μεγάλο σεβασμό και δεχόμαστε το ίδιο από τις αντίπαλες ομάδες γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Μπροστά στον κόσμο μας είναι μεγάλη πρόκληση να πετυχαίνουμε νίκες».

Οσο για το προσεχές εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, είπε ότι «εκεί έχω περάσει τα καλύτερα μου χρόνια. Ήμουν και αρχηγός πριν φύγω. Εύχομαι τα καλύτερα, αλλά για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα