Ουρουγουάη – Χιλή 3-0

Gazzetta team
Ουρουγουάη – Χιλή 3-0

bet365

Οι Ουρουγουανοί δεν ξέχασαν τα όσα συνέβησαν στο περασμένο Copa América και σε ένα ματς με πολλές εντάσεις, διέλυσαν τη Χιλή με 3-0, περνώντας στη δεύτερη θέση. Νίκη με 2-1 και για την Παραγουάη επί της Βολιβίας.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βιδάλ, όμως η «σελέστε» ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, στο 23', όταν μετά από αρκετές κόντρες η μπάλα έφτασε στον Γοδίν, που πλάσαρε μέσα από τη μικρή περιοχή για το 1-0. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο 62' όταν η βαθιά μπαλιά βρήκε το κεφάλι του Καβάνι και από εκεί έφτασε στο κεφάλι του Άλβαρο Περέιρα, ο οποίος νίκησε τον Μπράβο. Ο Κάσερες έγραψε το τελικό σκορ τρία λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Το ματς σημαδεύτηκε από εντάσεις, ειδικά στο ημίχρονο, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν αρκετές φορές σε αψιμαχίες, ενώ και ο Χόρχε Σαμπαόλι διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές. Ο Χόρχε Βαλδίβια αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες πήρε έτσι την εκδίκησή της για τον αποκλεισμό στο Copa América, στο ματς που είχε σημαδευτεί από την ενέργεια του Χάρα στον Καβάνι.

Το γύρισε η Παραγουάη

Την ίδια ώρα, η Παραγουάη έπαιρνε τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Βολιβία, έστω και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60', με το γκολ του Ντουκ. Ωστόσο, αντέδρασε άμεσα και με τα τέρματα των Λεσκάνο (62') και Μπάριος (65') γύρισε τούμπα το ματς και πήρε όλους τους βαθμούς απέναντι στους Βολιβιανούς, έστω και αν έχασε τον Πάμπλο Αγκιλάρ στο 86' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

1. Εκουαδόρ 12
2. Ουρουγουάη 9
3. Χιλή 7
4. Αργεντινή 5
---------------------------------
5. Παραγουάη 4
---------------------------------
6. Βραζιλία 4 (*)
7. Κολομβία 4
8. Βολιβία 3
9. Περού 3 (*)
10. Βενεζουέλα 0

(*): Με ματς λιγότερο

 

Τελευταία Νέα