Έξω και ο Καρυπίδης για Ξάνθη

Gazzetta team
Έξω και ο Καρυπίδης για Ξάνθη

bet365

Μπορεί να μην έχει κάτι το σοβαρό, όμως ο Χρήστος Καρυπίδης δεν είναι έτοιμος και έμεινε εκτός, μαζί με τον Βασιλακάκη, αποστολής για το ματς της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό.

Με μία προπόνηση το Σάββατο (31/10), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια (1/11 17:15).

Με το τέλος αυτής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην υπολογίζει στον Θοδωρή Βασιλακάκη, που ως γνωστόν θα απουσιάσει για ένα μήνα, και τον Χρήστο Καρυπίδη, ο οποίος μεν δεν έχει κάτι το σοβαρό, αλλά δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Έλτον, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα, Φλίσκας, Φάρκας, Καπετάνος, Λισγάρας, Κρίστοφερ, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Ράνος.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα