Κύπελλο: Όλα τα ματς της Τετάρτης (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Κύπελλο: Όλα τα ματς της Τετάρτης (vids)

bet365

Πρεμιέρα με γκέλα για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Πλατανιά (2-2), με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί εύκολα του Λεβαδειακού (3-0). Σπουδαία διπλά για ΑΕΚ και Πανιώνιο, ισοπαλία στο Περιστέρι στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 2-2
Ο Ερνάνι με 2 γκολ (το 2ο στο 91')... έσωσε τον Ολυμπιακό από μια ταπεινωτική ήττα (2-2 με Πλατανιά), αλλά παίκτες με ελάχιστο έως μηδαμινό χρόνο στο πρωτάθλημα έχασαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Σίλβα. Κόκκινη ο Πάγκαλος.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 3-0
Με 2 γκολ (Νίνης, Ταυλαρίδης) σε διάστημα 3 λεπτών και μια γκολάρα του Κλωναρίδη, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα (3-0) το εμπόδιο του Λεβαδειακού και πάει ξεκούραστος στο Κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 2-0
Λίγες ώρες μετά την παρέλαση της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ... ξεκλείδωσε την νίκη με τον Πέλκα και την σφράγισε με τον Μακ, (2-0 με Πανθρακικό) στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων του στο Κύπελλο.

SKODA Ξάνθη - ΑΕΚ 0-1
Με κορυφαίο Μπαρμπόσα και σκόρερ Κρισάντους η ΑΕΚ νίκησε (0-1) στα Πηγάδια και ουσιαστικά έγινε φαβορί για πρόκριση και κορυφή ομίλου.

Αστέρας Τρίπολης - Καλλονή 4-0
Ο Αστέρας έκανε... παρέλαση στην Τρίπολη και με το εντυπωσιακό 4-0 επικράτησε της Καλλονής στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. 2 δοκάρια οι Αρκάδες, 2 κερδισμένα πέναλτι ο Μάσα!

Ατρόμητος - Βέροια 2-2
Η Βέροια ως το 84' ήταν μπροστά με 0-2 και είχε στα χέρια της την νίκη-μισή πρόκριση! Τελικά και με την βοήθεια της τύχης, ο Ατρόμητος σε 4΄ πέτυχε δυο γκολ και το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι! Κόκκινη ο Μαρσελίνο!

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1-2
Μισή ώρα χρειάστηκε για τον Πανιώνιο, ώστε να ξαναπεράσει νικητής (όπως και στο πρωτάθλημα) από το Αγρίνιο με το 1-2 κόντρα στον Παναιτωλικό που... τρέχει στον κατήφορο με σπασμένα φρένα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα