Ατρόμητος - Βέροια 2-2

Ατρόμητος - Βέροια 2-2

bet365

Η Βέροια ως το 84' ήταν μπροστά με 0-2 και είχε στα χέρια της την νίκη-μισή πρόκριση! Τελικά και με την βοήθεια της τύχης, ο Ατρόμητος σε 4΄ πέτυχε δυο γκολ και το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι! Κόκκινη ο Μαρσελίνο!

Σε ένα παιχνίδι με εκπληκτική εξέλιξη, η Βέροια κατάφερε να πάρει εύκολα το προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως ο Ατρόμητος με κατάθεση ψυχής και αρκετή δόση τύχης, κατάφερε να κάνει το 2-2 στα τελευταία λεπτά και να... σώσει την παρτίδα.

Η «Βασίλισσα του Βοττά» μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο. Ο Ατρόμητους έδειχνε να έχει προτεραιότητα την άμυνα και όχι να δημιουργήσει. Έτσι, μόλις στο 5ο λεπτό ο Γκορμπούνοφ χρειάστηκε να κάνει διπλή μεγάλη απόκρουση, ενώ στο 23' στάθηλλε τυχερός, με το τελείωμα του Μερεμπασβίλι να είναι κακό και να μην εκμεταλλεύεται το λάθος του Ουσέρο στον χώρο του κέντρου.

Ο Ατρόμητος στην πορεία προσπάθησε ανεπιτυχώς να πάρει τα ηνία του αγώνα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε το γκολ για την Βέροια, φυσικό επακόλουθο της εικόνας του αγώνα. Μετά από πολύ ωραίες εναλλαγές της μπάλας, ο Μαγιέφσκι έπιασε ένα δυνατό σουτ, χωρίς να αφήσει περιθώριο στον τερματοφύλακα του Ατρομήτου για να αντιδράσει.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν άμεσα τα τέρματά τους, αφού ο Κιβρακίδης ανέτρεψε τον Μερεμπασβίλι - αμφισβητούμενο - και ο Καϊκούτ εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0. Όλα έδειχναν, μάλιστα, πως η Βέροια θα πετύχει κι άλλα τέρματα, όμως οι παίκτες του Γεωργιάδη ήταν απρόσεκτοι, παρά τις συστάσεις του προπονητή τους.

Και το πλήρωσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την βοήθεια , βέβαια και της τύχης. Ο Κούρος ήταν αυτός που έβαλε τον Ατρόμητο στο ματς στο 84' με ένα μακρινό σουτ, το οποίο κόντραρε και μπέρδεψε τον Λόπες. Οι φιλοξενούμενοι τα έχασαν σε εκείνο το σημείο και ο Λαζαρίδης το εκμεταλλεύτηκε, αφού με κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα.

Όπως είναι λογικό, το παιχνίδι πήρε... φωτιά στα τελευταία λεπτά. Ο Κούρος αποχώρησε τραυματίας, χωρίς να υπάρχει αλλαγή για να αντικατασταθεί, ο Μαρσελίνιο είδε κόκκινη κάρτα και οι κερκίδα «εβραζε»με τον διαιτητή που έδειξε μόλις 2 λεπτά καθυστερήσεων! Παρόλα αυτά, δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό, αφήνοντας την Καλλιθέα στην κορυφή του ομίλου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα