Χαιρέτησαν από νωρίς

Gazzetta team
Χαιρέτησαν από νωρίς

bet365

Από νωρίς αποχαιρέτησε το Λιγκ Καπ η περυσινή φιναλίστ Μπαστιά, που γνώρισε την ήττα από την Ρεν με 1-0. Σούπερ εκπλήξεις από Τουρ (1-0 την Ανζέρ) και Λαβάλ (στα πέναλτι την Εβιάν).

Βραδιά εκπλήξεων στο γαλλικό Λιγκ Καπ με δύο ομάδες της Ligue 2 να προκρίνονται από τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης και την περυσινή φιναλίστ Μπαστιά να μένει εκτός. Το γκολ του Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ στο 59’ καταδίκασε τους Κορσικανούς στο μάλλον λιγότερο αναπάντεχο αποτέλεσμα της βραδιάς.

Κι αυτό γιατί η Τουρ θριάμβευε την ίδια στιγμή, με το ίδιο σκορ (1-0) επί της Ανζέρ, με το γκολ του Μιράκολι στο 53’, ενώ η Λαβάλ έριχνε εκτός συνέχειας την Εβιάν με 4-5 στη διαδικασία των πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 6’ με τον Βιάλ και η Εβιάν ισοφάρισε με τον Καμπανιαρό στο 80’, πριν μείνουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νταό τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 88’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την δεύτερη κίτρινη στον Κιντέν και οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί η Λαβάλ πήρε ξανά κεφάλι στο 107’ με τον Μοφαΐ, πριν ισοφαρίσει ο Χογκάς στο 114’.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα στον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Γαλλίας:

Τρίτη 27/10

Τουρ – Ανζέρ 1-0
Εβιάν – Λαβάλ 2-2 (κ.α: 1-1, πέν: 4-5)
Μπαστιά – Ρεν 0-1

Τετάρτη 28/10

Αζαξιό – Γκινγκάμπ
Ντιζόν – Ρεμς
Λοριάν – Μονπελιέ
Λιλ – Τρουά
Καέν – Νις
Μπουρζ-εν-Μπρες – Ναντ
Τουλούζ – Οσέρ

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα