Οριστικά στις ΗΠΑ το Copa América 2016

Gazzetta team
Οριστικά στις ΗΠΑ το Copa América 2016

bet365

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα φιλοξενήσουν οριστικά πλέον το Copa América Centenario το 2016, με 10 ομάδες από τη Νότιο και 6 από τη Βόρεια Αμερική, μέσα στις οποίες φυσικά και η διοργανώτρια.

Αφού ξεπεράστηκαν τα ζητήματα που αφορούσαν την οργάνωσή του, το Copa América Centenario θα είναι γεγονός το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών και θα διεξαχθεί, όπως ανακοινώθηκε, από τις 3 έως τις 26 Ιουνίου.

Η αμερικανική ομοσπονδία θα συνεργαστεί με την CONMEBOL και την CONCACAF για τη διοργάνωση του επετειακού τουρνουά, που κλείνει 100 χρόνια ζωής και θα είναι ιδιαίτερα «γεμάτο». Σε αυτό θα συμμετέχουν και οι 10 ομάδες της CONMEBOL (Αργεντινή, Βολιβία, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Παραγουάη, Περού, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα), αλλά και 6 από την CONCACAF (ΗΠΑ ως διοργανώτρια, Μεξικό, Κόστα Ρίκα ως νικήτρια του Κυπέλλου Κεντρικής Αμερικής, Τζαμάικα ως νικήτρια του Κυπέλλου Καραϊβικής και οι νικητές των ζευγαριών Παναμάς – Κούβα και Τρίνινταντ & Τομπάγκο – Αϊτή στα προκριματικά playoffs).

 

Τελευταία Νέα