Στα χνάρια του... Λεβαντόφσκι ο Αλέξις!

Κώστας Ζάλιαρης
Τα εννέα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την Άρσεναλ και την εθνική ομάδα της Χιλής έφτασε ο Αλέξις Σάντσες που... «βομβαρδίζει» σε ρυθμούς Λεβαντόφσκι!

Ο διεθνής αστέρας των «κανονιέρηδων» βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα στη δύσκολη νίκη της εθνικής ομάδας της πατρίδας του απέναντι στη Χιλή με σκορ 4-3 στα προκριματικά της ζώνης της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ του 2018 και έδειξε ότι έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό, τον οποίο στερήθηκε η Άρσεναλ στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όλα ξεκίνησαν από το χατ-τρικ που πέτυχε ο Αλέξις απέναντι στη Λέστερ στην εμφατική νίκη των Λονδρέζων με σκορ 5-2 στο «King Power Stadium», για να έρθει ακόμα ένα γκολ στην απογοητευτική ήττα (3-2) από τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε... νέο ξέσπασμα της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ ο Χιλιανός άσος σκόραρε δις απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το έκανε άλλη μια φορά στην εμφατική νίκη (2-0) της Χιλής επί της Βραζιλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ και έστειλε άλλες δυο φορές τη μπάλα στα δίχτυα, τα ξημερώματα της Τετάρτης...

Με εννέα γκολ σε πέντε ματς, αρχίζει να παθαίνει... Λεβαντόφσκι, ο οποίος είχε σκοράρει 15 φορές σε 20 ημέρες.