Στην Αθήνα ο... βαρύς Σούστερ! (gTV & pics)

Στην Αθήνα ο... βαρύς Σούστερ! (gTV & pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στην Αθήνα ο... βαρύς Σούστερ! (gTV & pics)

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Μπερντ Σούστερ δίχως διάθεση για δηλώσεις. Το Gazzetta.gr ήταν το μόνο Μέσο, που υποδέχθηκε τον Γερμανό τεχνικό, λίγο πριν το ραντεβού του με τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Ο Μπερντ Σούστερ ήρθε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (29/9), συνοδευόμενος από τριμελή αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, προκειμένου να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο ραντεβού του σήμερα το απόγευμα με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, ώστε να μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του και να αποτελέσει τον διάδοχο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Η πτήση του από Μαδρίτη αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 15.20 και περίπου 10 λεπτά αργότερα ο Γερμανός τεχνικός βγήκε απ' την Πύλη Β στον χώρο αφίξεων, προκειμένου να μεταβεί άμεσα για το ραντεβού του με τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, έδειξε να αιφνιδιάζεται από την παρουσία Gazzetta.gr και αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερά μας, με τον εκπρόσωπό του να μας αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ακόμη δεν μπορεί να κάνει κάποια δήλωση».

Ακολουθεί αποκλειστικό βίντεο του Gazzetta.gr:

 

EURO Τελευταία Νέα