Μαρσέιγ - Τρουά 6-0

Μαρσέιγ - Τρουά 6-0

bet365

Στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο η Μαρσέιγ ξέσπασε και διέλυσε με 6-0 την Τρουά.

Όχι δεν είχε νίκη, ούτε καν γκολ. Η Μαρσέιγ ξεπέρασε το σοκ από την παραίτηση του Μπιέλσα, βρήκε τον νέο της τεχνικό στο πρόσωπο του Μίτσελ και στο ντεμπούτο του Ισπανού στον πάγκο ήταν εκπληκτική, διαλύοντας την Τρουά με 6-0 στην Μασσαλία!

Το σκορ αντικατοπτρίζει σχεδόν απόλυτα την εικόνα της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν μόλις μία κλασική ευκαιρία με τον Νταρμπιόν στο 25’ και στο υπόλοιπο παιχνίδι απλά προσπαθούσαν να κρατήσουν τους Μασσαλούς μακριά από την εστία τους.

Ο Αλεσαντρινί (8’) έχασε την πρώτη ευκαιρία, πριν έρθει το γκολ στο 19’. Ο Μεντί έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπατσουάγι έπιασε την κεφαλιά, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πέτριτς και ο Μπαραντά με δεύτερη κεφαλιά προ κενής εστίας έκανε το 1-0! Ο Μαροκινός έχασε τις άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες της Μαρσέιγ στο 26’ και στο 38’, με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με την Μαρσέιγ να μπαίνει δυνατά και τον Ντιαρά να κάνει το 2-0 στο 47’ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής! Τα πάντα τελείωσαν στο 56’, όταν ο Μπατσουάγι έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 3-0! Οι παίκτες του Μίτσελ είχαν τον απόλυτο έλεγχο, δεν απειλήθηκαν ούτε μία φορά μέχρι το τέλος και το highlight της βραδιάς ήρθε στο 63’, όταν ο Αλεσαντρινί έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Οκάμπος με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 4-0!

Το σκορ πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στο τέλος, όταν η άμυνα της Τρουά έμοιαζε να έχει διαλυθεί. Στο 87’ ήταν η σειρά του Αλεσαντρινί να σκοράρει μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και κλέψιμο του Μπατσουάγι, ενώ ο Βέλγος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στο ματς στο 90’, όταν – από θέση οφσάιντ – έκανε το τελικό 6-0 από κοντά μετά από πανέμορφη σέντρα του Αλεσαντρινί και πάλι από δεξιά.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα