Γκιρτζίκης: «Έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την Εθνική»

Γκιρτζίκης: «Έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την Εθνική»

Δημήτρης Τομαράς
Γκιρτζίκης: «Έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την Εθνική»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλώντας στο Gazzetta.gr για το κεφάλαιο της Εθνικής ξεκαθάρισε πως είναι ένα θέμα που... καίει και ότι έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις που πρέπει. Το σενάριο για τον Τσάνα.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης βρέθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου την Πέμπτη για το ματς του Ατρομήτου καθώς και για να συζητήσει με τον πρώην πρόεδρο της UEFA, Λέναρντ Γιόχανσον. Οι εξελίξεις για την Εθνική Ελλάδας... τρέχουν και ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας μας διαβεβαίωσε πως είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα. «Είναι ένα θέμα που μας... καίει. Μπορώ να σας πω ότι έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την Εθνική. Όταν πρέπει η ΕΠΟ θα ανακοινώσει όλες της τις αποφάσεις για το καλό της ομάδας», τόνισε στο Gazzetta.gr. Για το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των ανδρών από τον Κώστα Τσάνα (σ.σ. ξανά σε ρόλο υπηρεσιακού) εξήγησε πως «δεν διαψεύδω αλλά ούτε και επιβεβαιώνω κάτι. Ότι πρέπει να γίνει θα γίνει».

Το σενάριο για Τσάνα και Ιορδανίδη

Την ίδια στιγμή την Πέμπτη κυκλοφόρησε η πληροφορία πως υπηρεσιακός προπονητής της Εθνικής για τα ματς με Φινλανδία - Ρουμανία αναλαμβάνει για 2η φορά μέσα σε 9 μήνες ο Κώστας Τσάνας. Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Gazzetta.gr διευκρίνισε πως δεν του έχει γίνει ακόμα επίσημη προσέγγιση, ωστόσο δεν απέκλεισε να γίνει πράξη ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Βάσει των ίδιων πηγών την Ελπίδων θα κοουτσάρει μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σέρχιο Μαρκαριάν ο Μιχάλης Ιορδανίδης. Επίσης πως αύριο Παρασκευή θα επικυρωθεί η συναινετική λύση του συμβολαίου ΕΠΟ -Μαρκαριάν, με τον Ουρουγουανό να είναι ήδη... φευγάτος. Επίσης αναζητάται και μία φόρμουλα για την αποχώρηση των Καραγκούνη - Κωστένογλου. Επισήμως η ΕΠΟ πάντως δεν έχει πάρει θέση για όλα αυτά.

 

Τελευταία Νέα