Λύθηκε η συνεργασία Σπόρτινγκ - Σίλβα! (pics)

Λύθηκε η συνεργασία Σπόρτινγκ - Σίλβα! (pics)

Λύθηκε η συνεργασία Σπόρτινγκ - Σίλβα! (pics)

bet365

Η Σπόρτινγκ ενημέρωσε με κάθε επισημότητα πως λύθηκε η συνεργασία της με τον Σίλβα. Μέχρι την Τρίτη στην Αθήνα ο Πορτογάλος λένε από Ολυμπιακό, από την χώρα του γράφεται ότι είναι ήδη εδώ.

Οι Ίβηρες έδωσαν επίσημο τέλος στην εποχή Σίλβα στην ομάδα τους, ανοίγοντάς του πια διάπλατα τον δρόμο για την Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους πρωταθλητές. Ουσιαστικά αυτό ήταν μία συνέχεια των όσων σας είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες. Σε ανακοίνωσή τους -που δόθηκε στην δημοσιότητα αργά το βράδυ της Κυριακής- οι Πορτογάλοι τόνισαν πως επήλθε πλήρη συμφωνία για τον τερματισμό του συμβολαίου του Μάρκο Σίλβα, καθώς και για τους συνεργάτες του, Ζοάο Πέδρο, Γκονζάλο Πέδρο και Πάουλο Σαμπάϊο (σ.σ. ή Ρίφα).

Στο ίδιο κείμενο η Σπόρτινγκ τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Πρόκειται ουσιαστικά για εξωδικαστικό συμβιβασμό και λύση συνεργασίας με κοινή επιθυμία ενώ υπενθυμίζεται πως μέχρι πρότινος ο Σίλβα ζητούσε 1,5 εκατ. ευρώ και η Σπόρτινγκ έδινε 1 ως αποζημίωση. Ο Μάρκο Σίλβα και τυπικά λοιπόν πλέον αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της Λισσαβώνας ενώ σύμφωνα με τους Πορτογάλους βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό. H υπάρχουσα ερυθρόλευκη ενημέρωση πάντως μιλάει για άφιξή του τα προσεχή 24ωρα.

Δηλαδή την Δευτέρα ή την Τρίτη. Η πρόθεσή του είναι να έχει μαζί του στον Ολυμπιακό και τους συνεργάτες του από την Σπόρτινγκ. Το δεδομένο είναι πως πλέον οι Πειραιώτες έχουν και τυπικά τον τεχνικό τους στην διάθεσή τους και έτσι από αύριο Δευτέρα μπορούν να αρχίσουν κανονικά τον αγωνιστικό προγραμματισμό τους με τα πρώτα εργομετρικά και τις προπονήσεις και να βάλουν και σε μία σειρά τα υπόλοιπα μεταγραφικά τους. Σαφώς και ο Σίλβα θα ανακοινωθεί άμεσα και θα παρουσιαστεί και μετά θα πρέπει να επιλέξει και τους εκλεκτούς του για το Ζέεφελντ και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥ.

* Στην Ιβηρική υπήρξε ένα δημοσίευμα που ανέφερε πως άνθρωποι του περιβάλλοντος του Μάρκο Σίλβα του πρότειναν να το σκεφτεί λίγο παραπάνω προτού κλείσει επίσημα στον Ολυμπιακό λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα και πως ο ίδιος θα ζύγιζε τα δεδομένα. Ωστόσο η συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη και δεν φαίνεται πως αυτήν την στιγμή μπορεί να αλλάξει κάτι.

Acordo com Marco SilvaA Sporting Clube de Portugal, Futebol, SAD, informa que chegou a mútuo acordo para a rescisão do...

Posted by Sporting Clube de Portugal on Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα