Ψάχνει τους... αντί-Κάσες, αντί-Μπαϊκαρά!

Νίκος Τσιώκος
Ψάχνει τους... αντί-Κάσες, αντί-Μπαϊκαρά!

bet365

Τα συμβόλαια των Χοσέ Μαρία Κάσες και Ντενίζ Μπαϊκαρά έληξαν και ο Πανθρακικός αναζητεί τους αντικαταστάτες δύο πολύ σημαντικών παικτών, που θα πρέπει να είναι παρόμοιου ή ίδιου επιπέδου.

Οι ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών στον Πανθρακικό καθυστερούσαν, με αποτέλεσμα κάποια εξ' αυτών να φτάσουν στο τέλος τους. Ο Πάπε Εμπό αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν, καθώς πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο, ενώ οι άλλοι δύο σημαντικοί παίκτες ήταν οι Χοσέ Μαρία Κάσες και Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Συμφωνία με τους δύο προαναφερθέντες δεν υπήρξε, όπως και με τους Ρομέου, Τσουμάνη, Λίτσκα, Φραγκούλη, με αποτέλεσμα οι ακρίτες να χάσουν δύο πολύτιμες μονάδες. Έτσι, θα πρέπει να αναζητήσουν τους αντικαταστάτες τους και να βρουν δύο ποδοσφαιριστές παρόμοιου ή ίδιου επιπέδου για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πάντως, ο ένας υπάρχει περίπτωση να είναι ο Φρανσίσκο Χαβίτο, ο οποίος βρίσκεται κοντά στη... μετακόμισή του στην Κομοτηνή. Αντίθετα, ανανέωσαν οι Ηλιάδης, Τζάνης, με τους ακρίτες να πραγματοποιούν τις δύο από τις τρεις ανανεώσεις που δικαιούνταν.

Πέραν του Χαβίτο, απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι άλλες δύο μεταγραφές άνω των 24 ετών, τη στιγμή που ο περιορισμός έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτάνε περισσότερο τους πιτσιρικάδες. Γι' αυτό και έχουν αποκτηθεί οι Μουδούρογλου, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Παπαχρήστος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Στις 30.06.2015 ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια των παρακάτω ποδοσφαιριστών:

1. Deniz Baykara
2. Jose Maria Cases
3. Pape Daouda M'Bow
4. Romeu dos Santos Coradini
5. Νικόλαος Τσουμάνης
6. Γεώργιος Λίτσκας
7. Αναστάσιος Φραγκούλης

Ευχαριστούμε καθέναν ξεχωριστά για την προσφορά τους στην ομάδα και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία αλλά κι ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Από εκεί και πέρα, στον Πανθρακικό ξεκίνησαν από την Τρίτη (30/6) η αντίστροφη μέτρηση ενόψει της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται πριν από την έναρξη κάθε προετοιμασίας για να μπουν στα... βάσανα από τη Δευτέρα (6/7). Όσο για το βασικό στάδιο, είναι γνωστό ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί στον Βώλακα Δράμας από τις 20 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα