Ξεκίνησαν οι εξετάσεις στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Ξεκίνησαν οι εξετάσεις στον Πανθρακικό

bet365

Τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, που μετρούν αντίστροφα για την πρώτη προπόνηση ενόψει τις νέας σεζόν.

Νωρίτερα από τις 2 Ιουλίου ξεκίνησαν οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, καθώς αυτό έγινε από την Τρίτη (30/6). Οι ακρίτες θα υποβληθούν στα απαραίτητα τεστ σε γκρουπ, με το πρώτο να αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Χασομέρη, Ψάλτη και Χελιδώνη.

Θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι εντός των επόμενων ημερών, ώστε τη Δευτέρα (6/7) να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, ενώ υπενθυμίζουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στον Βώλακα Δράμας από τις 20 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά έχουν αποκτηθεί οι Σάββας Μουδούρογλου, Βασίλης Γαβριηλίδης, Κώστας Μαρκόπουλος, Γιώργος Νικόλτης, Τάσος Παπαχρήστος, τη στιγμή που ακούγεται το όνομα του Φρανσίσκο Χαβίτο και έχουν καθυστερήσει οι ανανεώσεις συμβολαίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα