Ανακοινώνεται ο Πουλίδο από τον Ολυμπιακό

Ανακοινώνεται ο Πουλίδο από τον Ολυμπιακό

Ανακοινώνεται ο Πουλίδο από τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Αλαν Πουλίδο αναμένεται να είναι ο επόμενος παίκτης που θα ανακοινωθεί από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Μετά το Γιάννη Γιαννιώτα και τους Γκιόργκι Λόρια, Νίκολας Μαρτίνες και Φάνη Τζανδάρη, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για ακόμη μία ανακοίνωση.

Ο Άλαν Πουλίδο, ύστερα από ένα χρόνο... φασαρίας πρέπει να θεωρείται παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδας. Μάλιστα, η μετεγγραφή του Μεξικανού αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα ίσως και σήμερα. Για την επικείμενη ανακοίνωσή του σας είχαμε ενημερώσει.

Πέρα από τα τυπικά της υπόθεσης, αυτό στο οποίο στέκονται στο Λιμάνι είναι, σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο επαγγελματισμός του αλλά και το ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θεωρείται ότι με το «καλημέρα» θα αποδείξει την αξία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δικαιώνοντας στο ακέραιο τους ανθρώπους που τον ήθελαν στην ομάδα.

Ένα δείγμα από την ποιότητά του πήραμε από την παρουσία του στο Λεβαδειακό, με τον οποίο σε έξι ματς σκόραρε ένα γκολ (στο 1-3 επί του Πλατανιά στις 9/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα