Γκουβέια: «Κοντά στο να βρούμε λύση για Σίλβα»

Γκουβέια: «Κοντά στο να βρούμε λύση για Σίλβα»

Γκουβέια: «Κοντά στο να βρούμε λύση για Σίλβα»

bet365

Διά στόματος ενός εκ των αρμοδίων για νομικά θέματα της Σπόρτινγκ τονίστηκε πως η ομάδα είναι κοντά στο να βρει λύση για τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Μπατσελάρ Γκουβέια, επικεφαλής της επιτροπής πειθαρχικών ελέγχων και νομικών θεμάτων της Σπόρτινγκ, έκανε μία λιτή αλλά ουσιαστική δήλωση για τον Μάρκο Σίλβα. Μιλώντας στο πλαίσιο του εορταστικού γκαλά της ομάδας της Λισσαβώνας αρκέστηκε να πει ότι «είμαστε κοντά στο να βρούμε λύση για τον Μάρκο Σίλβα», αρνούμενος να διευκρινίσει κάτι άλλο. Στο μεταξύ νωρίτερα στέλεχος του συλλόγου είχε δηλώσει στα πορτογαλικά ΜΜΕ πως «το θέμα αυτό είναι μεταξύ του προέδρου και του Σίλβα. Αυτοί θα το δουν και θα το λύσουν». Από την άλλη ο Σίλβα θα πρέπει το αργότερο έως την Κυριακή να είναι Ελλάδα για να πιάσει και επίσημα δουλειά στον Ολυμπιακό, καθώς την προσεχή Δευτέρα είναι η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα