Στο εξωτερικό ο Βρέντζος

Στο εξωτερικό ο Βρέντζος

Gazzetta team
Στο εξωτερικό ο Βρέντζος

bet365

O Γιάννης Βρέντζος είναι τις τελευταίες δύο μέρες στο εξωτερικό... φουντώνοντας τις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακού να είναι κοντά στο πρώτο «χτύπημα» του καλοκαιριού!

Στο εξωτερικό με προορισμό το... άγνωστο (για το ευρύ κοινό) βρίσκεται ο Γιάννης Βρέντζος τις τελευταίες δύο μέρες.

Ο άνθρωπος που χειρίζεται τις μεταγραφές των νταμπλούχων Ελλάδας, λογικά, είναι σε συζητήσεις για την ολοκλήρωση της πρώτης κίνησης.

Τουλάχιστον αυτό θέλουν οι πληροφορίες που βγαίνουν από την εν λόγω είδηση. Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν να χτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν, ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμη.

Αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξουν στο Λιμάνι αρκετές αποχωρήσεις αλλά και αφίξεις, οπότε το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα ξεκινήσει σιγά σιγά να γίνεται... στέκι για τους δημοσιογράφους – και όχι μόνο.

Πάντως, δεν αποκλείεται το πρώτο «χτύπημα» να γίνει ίσως και μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα