Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ 1-2

Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ 1-2

bet365

Η Γκλάντμπαχ υπέταξε την Χέρτα στο Βερολίνο (1-2) με την 100ή νίκη του Λουσιέν Φαβρ στην Bundesliga να την κρατά μόνη στην 3η θέση.

Ακόμα ένα βήμα για την απευθείας παρουσία στους ομίλους του Champions League έκανε η Γκλάντμπαχ, με τον Ελβετό τεχνικό να έχει μαζί της 68 νίκες στην μεγάλη κατηγορία και με την -ομάδα που νίκησε- Χέρτα 32. Οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει νωρίτερα την υπόθεση τρεις βαθμοί όμως το τρίποντο έδωσε στο 85' ο Τραορέ.

Η Γκλάντμπαχ μπήκε καλύτερα στο ματς, ήταν επιθετική και παίζοντας συχνά με τη μία δημιουργούσε πρόβλημα στην Χέρτα η οποία βρέθηκε να κυνηγά. Το προβάδισμα ήρθε στο 11' όταν ύστερα από λάθος στην άμυνα της Χέρτα ο Ράφαελ βγήκε στα αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Κρούζε και εκείνος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Κραφτ (0-1), όμως κράτησε για μόλις δύο λεπτά. Μετά τη σέντρα από δεξιά ο Στόκερ βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και ανάμεσα από δύο αμυντικούς έγραψε το 1-1. Μετά την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά τον έλεγχο του αγώνα, με τον Σάκα να έχει τρεις ευκαιρίες για το 1-2, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει καμία από αυτές.

Στην επανάληψη η Χέρτα έπαιξε πιο αμυντικά και άφησε την Γκλάντμπαχ να κάνει παιχνίδι. Αρχικά οι παίκτες του Φαβρ δεν μπορούσαν να βρουν χώρο, όμως χάρη στην κινητικότητά τους δημιουργούσαν προβλήματα στους γηπεδούχους. Ο Τζόνσον είχε φάουλ μόλις άουτ και στη συνέχεια ο Κρούζε τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον Κραφτ όμως ούτε σε αυτή την περίπτωση ήρθε το δεύτερο γκολ. Η ομάδα του Βερολίνου είχε να δείξει λίγα πράγματα, με την Μπορούσια να φτάνει την κατοχή στο 70% και να παίρνει τη νίκη στο 85'. Ο Ιμπραΐμα Τραορέ συνέκλινε από δεξιά και έστειλε κεραυνό στη γωνία του Κραφτ για το τελικό 1-2.

Χέρτα Βερολίνου (Παλ Ντάρνταϊ): Κραφτ, Λάνγκαμπ, Πέκαρικ, Πλάτενχαρντ, Μπρουκς, Τζενγκ (76' Μπεν-Χατίρα), Σκέλμπρεντ, Λούστενμπεργκερ (71' Νιμάιερ), Στόκερ (82' Ρόνι), Καλού, Χαραγκούτσι.

Γκλάντμπαχ (Λουσιέν Φαβρ): Ζόμερ, Βεντ, Τζόνσον (79' Αζάρ), Μπρούερς, Γιάντσκε, Χέρμαν (73' Τραορέ), Σάκα, Κορμπ, Κράμερ, Ράφαελ (90' Νόρντβαϊντ), Κρούζε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα