Πρόβλημα και με Χαντί στον Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα και με Χαντί στον Εργοτέλη

bet365

Πρόβλημα και με τον Χαντί προέκυψε στον Εργοτέλη, καθώς αποχώρησε με διάστρεμμα και έμεινε εκτός αποστολής. Έξω και οι Σαράνοφ, Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης.

Με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (4/4) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Εργοτέλης για το αυριανό... ζωής και θανάτου παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο (5/4 17:15). Ενόψει αυτού προέκυψε ένας ακόμα... πονοκέφαλος για τον Γιάννη Ταουσιάνη, καθώς είδε τον Χαντί να αποχωρεί με διάστρεμμα πριν το τέλος του προγράμματος.

Έτσι, έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Σαράνοφ, Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης, που γυμνάστηκαν ατομικά. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καβουσάκης, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Τζανακάκης, Γκορκς, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Μπόε-Καν, Γκέντσογλου, Ουλά, Καλέ, Μπρούνο, Γιουσούφ, Ολαϊτάν, Σολάρι, Τζίλας. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής με μπάλα και ασκήσεις στις στημένες φάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα