Τζέραρντ: «Εγω φταίω...»
Απογοητευμένος ο αρχηγός της Λίβερπουλ για την ενέργειά του ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας πως είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για ότι συνέβη.
«Πρέπει να το αποδεχθώ. Η απόφαση ήταν σωστή. Απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας. Παίρνω την ευθύνη. Είμαι αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο για να κάνω κάτι τέτοιο. Είμαι υπεύθυνος» τόνισε ο Τζέραρντ και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι μου συνέβη. Ίσως ήταν απλώς αντίδραση στο μαρκάρισμα. Πραγματικά, δεν θα έπρεπε να πω περισσότερα. Ήρθα απλώς εδώ για να ζητήσω συγγνώμη πρώτα στην ομάδα μου και μετά στους οπαδούς μας»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.