ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Τι μπορεί να κρύβει ο εκ νέου ορισμός Σιδηρόπουλου;»

«Τι μπορεί να κρύβει ο εκ νέου ορισμός Σιδηρόπουλου;»

«Τι μπορεί να κρύβει ο εκ νέου ορισμός Σιδηρόπουλου;»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και αναρωτιέται τι μπορεί να κρύβει ο ορισμός του ίδιου προσώπου σε δύο ματς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα...

Δεν άφησε ασχολίαστο τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, ο Σιδηρόπουλος ήταν ο διαιτητής στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη και αυτό προκάλεσε την απορία στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», εξαιτίας των κοντινών ημερομηνιών που γίνονται τα δύο αυτά παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά αυτό που έλεγαν από τον Παναθηναϊκό, είναι «τι μπορεί να κρύβει ένας τόσο σύντομος εκ νέου ορισμός του συγκεκριμένου ανθρώπου στη Λεωφόρο;».

Έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα με τον ΟΦΗ

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή, έγινε και η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αυξημένα μέτρα σε σχέση με κάθε άλλη φορά κατά την άφιξη, τη μετακίνηση και την συνολική παραμονή της ομάδας στο νησί. Το ίδιο έπραξε και ο ΟΦΗ αλλά και η Λίγκα. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε, είναι ότι στη διαδικασία της σύσκεψης τηρήθηκαν χαμηλοί τόνοι.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι αυτό, από τον Παναθηναϊκό σχολιάζουν πως «τον τελευταίο καιρό υπάρχει έμμεσο αλλά και άμεσο ύψωμα των τόνων, δυναμιτισμός του κλίματος και στοχοποίηση του Παναθηναϊκού εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα...».