ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το «ευχαριστώ» του Λίλα

Το «ευχαριστώ» του Λίλα

Το «ευχαριστώ» του Λίλα

Ο Άντι Λίλα ευχαρίστησε την διοίκηση και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα για όσα πέρασε στην ομάδα και ουσιαστικά τους αποχαιρέτησε καθώς θα συνεχίσει στην Πάρμα.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Άντι Λίλα. Ο Αλβανός άσος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα και στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λύση του συμβολαίου του ευχαρίστησε άπαντες για όσα πέρασε στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Αισθάνομαι την ανάγκη  να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Γιώργο Χριστοβασίλη και την διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να φορέσω την φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,  που ήταν ξεχωριστή τιμή για μένα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και τους συνεργάτες του, τον Τεχνικό Διευθυντή, τους συμπαίκτες μου αλλά και όλο το προσωπικό της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στα Γιάννινα, όπως και τους μοναδικούς φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι πάντα  κοντά μας.

Εύχομαι να μαθαίνω πάντα καλά νέα για την ομάδα και να καταφέρει να επιτύχει όλους τους στόχους της, γιατί πραγματικά αξίζει τα καλύτερα. Επιθυμία μου είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή και να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις, χωρίς να έχω καμία εκκρεμότητα, εφόσον για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου συμφώνησα να εξαλειφθεί οποιαδήποτε οφειλή υπήρχε σε μένα, ενώ ή ομάδα θα έχει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής μου.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά».