Καραμπάχ - Ιντερ 0-0

Καραμπάχ - Ιντερ 0-0

Γιώργος Κοντογεώργης
Καραμπάχ - Ιντερ 0-0

bet365

Η Ιντερ πήρε 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν από την Καραμπάχ, της οποίας ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο τέλος με το οποίο θα έπαιρνε πρόκριση.

Οι Νερατζούρι είχαν προκριθεί ως πρώτοι στους «32» του Europa League, όμως η άσημη ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν είχε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη την οποία άξιζε να πάρει στις καθυστερήσεις. Ο Ρίτσαρντ Αλμέιδα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μ' Μπαγιέ και κατέληξε στα δίχτυα του Καρίσο, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Η ισοπαλία κόστισε στην Καραμπάχ, η οποία δεν θα γίνει η πρώτη από το Αζερμπαϊτζάν που περνάει στα νοκ άουτ της δεύτερης της τάξει διοργάνωσης, αφού στο άλλο ματς η Ντνιέπρ επικράτησε 1-0 της Σεντ Ετιέν και πέρασε εκείνη ως δεύτερη.

Οσον αφορά ο αγωνιστικό κομμάτι, η Ιντερ είχε καλές φάσεις στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης με τον πιτσιρικά επιθετικό, Μπονατσόλι για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με το σουτ του Αλασκάροβ. Στη συνέχεια, ο Λιρόι Τζορτζ έκανε πάρτι με την άμυνα των Μιλανέζων όμως έχασε στο τετ α τετ με τον Καρίσο. Στις τελευταίες καλές στιγμές του ματς, ο Αλασκάροβ ξανά δεν τα κατάφερε, όπως έγινε και με τον Οσβάλντο, πριν τη φάση που σημάδεψε το ματς στις καθυστερήσεις.

Πρόκριση για Ντνιέπρ
Η Ντνιέπρ επιβλήθηκε 1-0 της Σεντ Ετιέν, προκρίθηκε στην επόμενη φάση και έστειλε τους Γάλλους... σπίτι. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, όμως δεν υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Η εικόνα άλλαξε στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επιθετικοί στο ξεκίνημα και να φτάνουν κοντά στο γκολ με τους Γκραντέλ (58') και Μονέ Πακέ (59'). Στην πρώτη περίπτωση ο Μπόικο έσωσε τους γηπεδούχους, ενώ στη δεύτερη οι αμυντικοί έσωσαν πάνω στην γραμμή.

Οι «στεφανουά» τελικά το πλήρωσαν, καθώς στο 66' μετά από φάουλ του Ρόταν, η μπάλα κόντραρε στον Περέν και κατέληξε στον Φεντέτσκι και έκανε το 1-0! Η συνέχεια βρήκε τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να επιτεθούν σωστά, με τους γηπεδούχους να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος. Ο Μπρούνο Γκάμα είδε δύο φορές την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι (72', 89'), ενώ Κάλινιτς (85') και Κονοπλιάνκα (89') πλησίασαν στο 2-0. Μπρισόν (79') και Χαμουμά (82') έφτασαν πιο κοντά στην ισοφάριση για την Σεντ Ετιέν, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Τα αποτελέσματα

Καραμπάχ-Ίντερ 0-0

Ντνιέπρ-Σεντ Ετιέν 1-0
(66' Φεντέτσκι)

Τελική βαθμολογία

1. Ίντερ 12 (6-2)
2. Ντνιέπρ 7 (4-5)
3. Καραμπάχ 6 (3-5)
4. Σεντ Ετιέν 5 (2-3)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα