Μάντσεστερ Σίτι - Σουόνσι 2-1

Μάντσεστερ Σίτι - Σουόνσι 2-1

Μάντσεστερ Σίτι - Σουόνσι 2-1

bet365

Η Σίτι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε και με ανατροπή επικράτησε 2-1 της Σουόνσι, μένοντας έτσι ζωντανή στη μάχη του τίτλου!

Το γρήγορο γκολ του Μπονί... ξύπνησε την Σίτι και με τέρματα των Γιόβετιτς, Τουρέ έμεινε ολοζώντανη στη μάχη του τίτλου, αφού διατηρήθηκε στο -8 από την κορυφή.

Το ξεκίνημά της άσχημο, ακόμα μια φορά φέτος που η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε νωθρά και το... πλήρωσε. Η Σουόνσι εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες της αντιπάλου και στο 9' με υπέροχο γκολ του Μπονί πέτυχε το 1-0. Οι παίκτες του Πελεγκρίνι πήραν τα πάνω τους, πίεσαν και έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή. Η απάντηση της ήρθε στο 19', με τον Γιόβετιτς να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ. Η Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο, απείλησε με Αγουέρο, Γιόβετιτς, αλλά η μεγαλύτερη φάση ήρθε στο 40' όταν η σουτάρα του Κλισί από 30 μέτρα τρανταξε το δοκάρι του Φαμπιάνσκι. Η Σουόνσι προσπάθησε στην επανάληψη να εκμεταλλευθεί την ταχύτητα του Μπονί, ο Ιβοριανός έφερε σε δύσκολη θέση την άμυνα της Σίτι, όμως δεν είχε ουσία στην τελική προσπάθεια. Τη λύση για την Μάντσεστερ έδωσε στο 62' ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος με σουτάρα διαμόρφωσε το 2-1. Η Σίτι διατήρησε τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε και έμεινε στο -8 από την κορυφή.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Κομπανί, Κλισί, Φερναντίνιο (88’ Φερνάντο), Τουρέ, Νασρί (79’ Μίλνερ), Νάβας, Γιόβετιτς (70’ Λάμπαρντ), Αγουέρο

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Γουίλιαμ, Μπάρτλεϊ, Τέιλορ, Κάρολ (67’ Σέλβεϊ), Κι, Μπάρτλεϊ, Ντάιερ (77’ Μπάροου), Σίγκουρντσον (79’ Γκομίς), Μοντέρο, Μπονί.

Συνεχίζει το τρελό σερί η Νιούκαστλ
Το απίστευτο comeback της Νιούκαστλ συνεχίζεται, καθώς οι Καρακάξες επικράτησαν 1-0 της ΚΠΡ στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ», έφτασαν τις 5 διαδοχικές νίκες στην Premier League και βρέθηκαν στο Νο4 της βαθμολογίας. Ο Μούσα Σισοκό πέτυχε στο 78' το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τον Γάλλο χαφ να σκοράρει για πρώτη φορά μετά τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ ο Σάμι Αμεόμπι ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ. Πολύ άσχημο συμβάν για την Νιούκαστλ ο τραυματισμός του Ράιαν Τέιλορ, ο οποίος είχε επιστρέψει στη δράση μετά από 32 μήνες.

Ρεκόρ και άνοδος για Εβερτον
Αν και ξεκίνησε τραγικά τη σεζόν, η Εβερτον έχει καταφέρει να κερδίσει πολλές θέσεις στη βαθμολογία και να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την Ευρώπη. Αυτή τη φορά βέβαια είχε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την καλή «πελάτισσα» της, Γουέστ Χαμ. Τα Σφυριά τα έχουν... σφυροκοπήσει πέντε διαδοχικές φορές ανεξαρτήτου έδρας, κάτι που δεν έχουν κάνει με άλλον αντίπαλο στην Premier League. Με την επικράτηση τους (2-1) τα Ζαχαρωτά μάλιστα έφτασαν τα 14 σερί παιχνίδια αήττητα κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Ο Λουκάκου (26') άνοιξε το σκορ με το πέμπτο φετινό γκολ του (σ.σ.: έχει 37 στην τελευταία 3ετία στο Νησί), ο Σάρατε (56') ισοφάρισε προσωρινά, αλλά ο Οσμαν (73') που πριν από λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιο του, γιόρτασε με γκολ την 400ή συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις με τα μπλε.

Τα μοίρασαν Λέστερ-Σάντερλαντ
Σε ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν, Λέστερ και Σάντερλαντ έμειναν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να μένουν χωρίς γκολ στην έδρα τους για 5ο σερί ματς. Τις καλύτερες ευκαιρίες για τις Αλεπούδες έχασαν οι Τζέφρι Σλουπ και Μάτι Τζέιμς, ενώ για τις Μαύρες Γάτες την πιο επικίνδυνη φάση είχε ο Στίβεν Φλέτσερ, τον οποίο νίκησε από κοντινή απόσταση ο Κάσπερ Σμάιχελ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα