Ο Χιλ... έστησε την Ατλέτικο!

Gazzetta team
Ο Πάολο Φούτρε αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χέσους Χιλ ζήτησε από τους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης στις αρχές των 90s να κάτσουν να χάσουν!

Ο Χιλ δεν ήταν και ο πιο... σταθερός άνθρωπος στον τρόπο που λειτουργούσε, ωστόσο οι αποκαλύψεις του Φούτρε δείχνουν μια... άλλη πτυχή του! Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο πρώην παίκτες των ροχιμπλάνκος, ο πρόεδρος κατέβηκε πριν το ματς με την Ατλέτικο την περίοδο 1990-91 και τους ζήτησε να χάσουν! Το deal προέβλεπε ένα παίκτη της ομάδας από τη Βαρκελώνη να πηγαίνει στη Μαδρίτη την επόμενη χρονιά!

«Όταν ήμασταν στο ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη, ο πρόεδρος Χεσούς Χιλ ήρθε σε εμένα και μου είπε: Δεν μπορούμε να κερδίσουμε σήμερα. Πες στους συμπαίκτες σου να μην τρέξουν», αποκάλυψε ο Φούτρε, ο οποίος δεν πήγε με τα νερά του προέδρου: «Εγώ δεν παίζω έτσι. Πες τους το εσύ». Τελικά, ο Χιλ μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια και η Ατλέτικο έχασε με 3-1! Ο Φούτρε κατηγόρησε τους συμπαίκτες του που δεν αντιστάθηκαν, τονίζοντας ότι ο ίδιος έμεινε στον πάγκο και δεν ήθελε να μπει ούτε αλλαγή.